Post Top Ad

Review Revolution Skincare Acid Hialuronic 2%


 O data cu inaintarea in varsta productia naturala de acid hialuronic din tesuturi scade insa datorita cercetatorilor care prin tehnici moderne au sintetizat si produs mai multe tipuri de acid hialuronic ne putem bucura de beneficiile lui.
In cosmetica acidul hialuronic este folosit datorita beneficiilor lui, in special beneficiul de a mentine tesuturile hidratate.
Revolution Skincare este un brand care s-a axat pe crearea unor produse de ingrijire cu cele mai noi ingrediente, fara parfum, vegan,cruelty-free, si preturi accesibile tuturor.
Dupa ce le-am studiat putin gama de produse am ales sa imi comand Acidul Hialuronic 2% si Niamicide 10% + 1% Zinc, astazi va voi povesti putin despre primul produs.
La descrierea produsului Revolution Skincare Acid Hialuronic 2% este recomandat sa il folosim dimineata sau seara, cateva picaturi aplicate pe tenul curat inainte de folosirea cremei hidratante. Eu il aplic pe tenul usor umed pentru a permite cat mai bine absorbirea lui si hidratarea pielii, si il folosesc aproape zilnic insa niciodata de doua ori in aceeasi zi, deoarece tenul poate reactiona daca este folosit in exces. Are o consistenta lejera, neuleioasa si se absoarbe rapid in piele, lasand tenul hidratat cu aspect sanatos si plin. Uneori il combin direct cu crema hidratanta si le aplic impreuna.
Dupa fiecare seara in care il folosesc, tenul meu are un aspect vizibil imbunatatit dimineata.
In timp, serul hidratant cu acid hialuronic ajuta pielea sa isi recapate/mentine elasticitatea si previne aparitia ridurilor deoarece stimuleaza productia de colagen.
Formula Revolution Skincare nu contine alcool, parfum sau alti derivati din petrol, se poate folosi pentru toate tipurile de piele si are un pret foarte bun de 37 RON (redus) insa si cand nu sunt reduceri costa pana in maxim 50 RON.
O pipeta de ser cu acid hialuronic este suficienta pentru o aplicare, cei 30 ml de produs tinand o perioada mai indelungata mai ales daca nu aplicati zilnic.


Voi ati folosit pana acum acid hialuronic? Dar produse Revolution Skincare?


No comments:

Post a Comment

Post Top Ad