Post Top Ad

Curs de makeup Cluj

In luna decembrie mi-am indeplinit o dorinta care o aveam de mult : sa fiu makeup artist certificat! Am cautat informatii despre mai multe cursuri de machiaj acreditate din Cluj si cel mai tare mi-a starnit curiozitatea cursul  Cameliei Podina ( David) , cea care are si magazinul online Topmakeup.ro . 
Am avut emotii nestiind la ce sa ma astept si am mers in prima zi de curs avand impresia ca doar o sa imbunatatesc ceea ce stiu , nu ca voi invata multe lucruri noi. Din primele minute Camelia mi-a lasat o impresie buna si acum pot spune ca este un formator deosebit si talentat cu o personalitate puternica. Studioul este cochet , foarte bine luminat , cu oglinzi mari si produse profesionale de machiaj Ofra, Make-up Studio si MUD. Ustensilele se curata si dezinfecteaza dupa fiecare machiaj .


Cursul cuprinde:
- aplicarea corecta a fondului de ten, corectorului si fixarea fondului de ten, tot in primele zile se va invata machiajul de zi,
- machiajul corector al fetei si scoaterea in evidenta a trasaturilor cu ajutorul produselor profesionale special concepute care ofera umbrire si luminozitate
- machiajul corector al ochilor si modul de conturare a buzelor,
- conturarea sprancenelor si aplicarea de gene false tip manunchi si banda,
- machiajul de mireasa - se va realiza in colaborare cu hair stylists si fotografi profesionisti la studioul photo Lighthouse Photo Studio din Cluj Napoca.
- 4 tehnici de machiaj cele mai des folosite,
- machiajul de fotografie

Machiaje facute de mine la curs , incepand cu prima zi : 
Ca si model pentru machiajul de examen am avut-o pe Anca ( Aqua Shell) :
* toate pozele sunt facute cu telefonul, pe cele de la sedinta foto inca nu le am*

Ma bucur ca am avut inspiratia de a alege cursul de machiaj Top Makeup, am invatat multe de la Camelia si am descoperit si produse interesante. In fiecare zi faceam 2 machiaje pe modele diferite pentru a invata sa machiem diferite conformatii. Pentru fiecare machiaj ni se facea o demonstratie inainte si ni se explica ce si cum trebuie sa facem.
 De obicei cursul tine de la 10 la 15  de luni pana vineri, dar exista posibilitatea de a face cursul si in weekend si atunci orele de la care se tine sunt diferite.
 Daca va ganditi la o cariera ca si makeup-artist, credeti-ma ca un curs va face diferenta. Eu stapanesc mai bine tehnicile de machiaj , am mai multa incredere in mine , sunt mai atenta la detalii si deja stiu cam ce machiaj s-ar potrivi unei persoane pe care o vad. Chiar am primit mai multe aprecieri si nu pot fi decat fericita si dornica de a evolua si mai mult! 
Cursul costa 1000 de lei dar daca se plateste integral , se face o reducere de 10% . Intr-o grupa sunt doar 4 cursante asa ca locurile sunt limitate. 
Pe Camelia o puteti contacta pe pagina de facebook sau la numarul de telefon : 0726458442 .

Anca machiata de mine si eu machiata de Camelia .
Va pup!!

No comments:

Post a Comment

Post Top Ad