Sponsored Video: Fanta Sumo Tug of War

17:08:00

Îmi aduc aminte de copilăria mea frumoasă , cu jocuri diverse și copii veseli și inocenți care se bucurau de fiecare bomboană primită. Îmi este milă de generațiile de acum, nu-i mai văd jucând Ascunsa, Mâța , șotronul , Flori , fete și băieți , Rațele și vânătorii , etc. Îi văd triști , mai pretențioși și cu o dorință prea mare de maturizare.
 Eu mi-aș dori sa mai am zece ani pentru o săptămână!! Aș profita din plin de toate micile bucurii pe care le oferă acea vârsta și cu siguranță m-aș juca cât e ziua de lungă .
Mă bucur că cei de la Fanta s-au gândit să promoveze buna dispoziție și jocurile prin noile clipuri lansate pe piață. După Fanta Sumo Ball , un joc distractiv cu o minge portocalie uriașă , au lansat Fanta Sumo Tug of War . Ca și în primul joc, vedetele sunt un grup de cinci luptători de sumo și o gașcă de studenți gata de o nouă provocare. Acțiunea se desfășoară în curtea unei Universități iar un semn portocaliu cu Play Me stârnește curiozitatea studenților . După ce ating sfoara , trei luptători de sumo ies dintr-un cort și incep să tragă de ea iar studenții intră imediat în joc și distracția începe! Se adună tot mai mulți studenți ca să tragă de sfoară , iar luptătorilor de sumo li se mai alătură doi , dar în final studenții câștigă.
Câștigătorii jocului se aleg cu sticle de Fanta pentru și mai multă bucurie. 


Ce spuneți ? V-ar plăcea să vi se intample asta in curtea universității? Eu cu siguranță m-aș distra maxim și m-aș binedispune.  
Chiar dacă suntem adulți , tot mai avem o parte din copilul de altădată în noi!

*Aceasta postare a fost sponsorizată de Fanta
*This post has been sponsored by Fanta 

You Might Also Like

0 comentarii

Subscribe