Noutăți Sephora ~ Colecția de toamnă

16:26:00

Bună dragile mele , 

Astăzi vă arăt câteva produse preferate din noua colecție Sephora. Le-am testat pe toate cam o lună așa că am avut timp să vad care produse sunt exact pe placul meu. 
În această postare am inclus doar produse marca Sephora dar o sa urmeze postări cu produse de la alte branduri .


 It palette. Ombres à paupières Nude*
Această trusă șic, cu un interior la fel de frumos ca și exteriorul său, vă permite să creați look-uri nude la infinit, variind plăcerile. Un adevărat mix’n match de culori calde și naturale pentru obținerea unei priviri de la cele mai nude până la cele mai sofisticate, fără a da greș. Conține 12 farduri de pleoape și 1 creion de ochi.
Preț :141 lei 


PRO BEAUTY TOYS

Cu noile Pensule Profesionale pentru aplicarea produselor pentru ten, ochi și buze, Sephora își revizitează accesoriile de înfrumusețare de uz zilnic, pentru ca acestea să devină pe zi ce trece mai surprinzătoare și mai ușor de utilizat.
Vă prezentăm noua gamă de pensule profesionale Sephora care se adresează experților în arta machiajului, make-up artiștilor și…tuturor femeilor! 
- Pensule cu peri de înaltă calitate pentru un confort optim al aplicării.
- Forme special studiate pentru obținerea unui rezultat cu adevărat profesional.
- Mânere lungi pentru o aplicare precisă și sigură.
- 40 de referințe disponibile în avanpremieră în principale magazine Sephora conținând produsele de referință ale toamnei 2013, și 11 produse must-have disponibile în toate magazinele Sephora începând din primăvara lui 2014*.MACHIAJ OCHI VINYL SYSTEM
Descoperiți Tetris-ul fardurilor de pleoape. Cele 2 truse de machiaj, ale căror cutiuțe sunt asemănătoare unor sculpturi în 3D din vinil negru, vă propun 4 culori foarte la modă, cele mai trendy nuanțe ale momentului, pentru a revoluționa privirea dumneavoastră. Fiecare trusă conține 4 farduri de pleoape perfect asortate pentru realizarea unui machiaj fumuriu perfect: 1 trusă smoky violet (Violet / Silver / Aubergine / Black), și 1 trusă smoky burgundy (Burgundy / Beige / Taupe / Dark grey).

Aceste truse de farduri vă permit realizarea unui machiaj „smoky” intens. Datorită formulei lor inovatoare care îmbină delicatețea unei creme cu puterea de etalare și acoperire a unei pudre, aceste farduri de pleoape permit obținerea unei culori vii, luminoase și rezistente.
Smart liner - Eyeliner astucieux N°01 Noir. Black
Să nu uităm mult așteptatul eyeliner ușor de aplicat! Acest nou produs cu un ambalaj ultra-inovator a fost conceput pentru simplificarea gestului de aplicare și obținerea unor linii care să reziste timp de 24 de ore*.

Designul său ergonomic, inovator, facilitează manipularea acestuia pentru o precizie desăvârșită, fie că sunteți stângace sau dreptace, începătoare sau expertă. 
Preț: 55 lei

8HR wear Perfect Cover Concealer
În cadrul familiei produselor pentru ten ale Sephora, ultima creație se dovedește a fi un aliat puternic. Acest excelent produs pentru ten ascunde toate micile imperfecțiuni, fără să încarce pielea, prin aplicarea a doar câtorva picături. Acesta conține micropigmenți corectori, maschează toate imperfecțiunile, persistă timp de 8 ore și rezistă apei și transpirației.
Preț : 55 lei

PRODUSELE CC CREAM
În aceste tuburi transparente, de culoarea unei ademenitoare cafele frappe, se găsesc produsele de nouă generație BB cream și CC cream. Pe lângă efectele sale de hidratare, netezire, protecție și uniformizare, dar și de estompare a porilor și petelor, crema CC cream diminuează porii, corectează micile imperfecțiuni ale pielii și sublimează tenul.
Avantajele sale? Puterea de îngrijire și culoarea acesteia se îmbină într-o nuanță universală pentru conferirea unui rezultat de excepție.

O textură mai delicată care lasă pielea să respire.
Preț : 94 lei
10HR wear Perfection Foundation

Datorită texturii sale invizibile, ca o a doua piele, acest fond de ten excepțional care rezistă timp îndelungat, se simte ușor ca pana pe tenul dumneavoastră. Pe lângă disimilarea instantanee a tuturor imperfecțiunilor pielii pentru un ten fără niciun defect timp de 10 ore, acesta estompează porii dilatați ai pielii făcându-i invizibili și acoperă omogen tenul conferindu-i un aspect natural.

Pentru o aplicare omogenă și o acoperire perfectă a suprafeței dorite, utilizați Pensula pentru fond de ten nr. 47 a gamei pensulelor negre. 
Preț: 64 lei
Vernis à ongles - Nail polish
Sephora a continuat să se concentreze asupra culorilor, lărgindu-și gama de lacuri de unghii.
Ne-a pregătit astfel o nouă colecție de 29 de culori, plină de contraste: de la nedemodabilele nuanțe clasice (de bej natural, roz deschis, sau violet) la verdele ca smaraldul, principala nuanță a acestei toamne, și până la inconturnabilele tonuri de gri, pentru a ne decora unghiile după ultimele tendințe la modă.
Cu Color Hit, este mai simplu ca niciodată să schimbăm culoarea unghiilor:
-           Un nou mini-flacon care îmbină eleganța și ergonomia. Practic, acesta poate fi strecurat cu ușurință între două degete ale mânii pentru o aplicare ușoară și rapidă.
-           În doar o secundă, formula sa ultra-pigmentată acoperă perfect unghiile încă de la prima aplicare. Se usucă instantaneu și conferă o strălucire garantată timp de 5 zile unghiilor dvs.

O gamă de 81 de doze de culori în total, care pot fi colecționate și combinate fără zgârcenie. Clasice sau inovatoare, aceste lacuri sunt un must-have și vă vor face unghiile fermecătoare!

Color Adapt Gloss

BUZE NATURALE IREZISTIBILE
Veți fi încântate de acest gloss extrem de strălucitor care se adaptează pH-ului buzelor dvs. și le conferă un luciu glamour. Formula sa care conține un complex cu proprietăți de netezire și hidratare, precum și aroma sa îmbietoare, îl transformă într-un gloss unic. Pentru obținerea unei nuanțe unice, deosebite, și pentru a avea buze strălucitoare
Preț :55 lei 


Puteți urmări pagina Sephora România pentru mai multe noutăți și concursuri .

Ce produse vă tentează? La ce ați dori review prima dată? You Might Also Like

0 comentarii

Subscribe