Castiga unul dintre cele trei premii Bioderma!

17:49:00

Nu mai e surpriză pentru voi că produsele Bioderma se află printre preferatele mele , nu? Pentru că vreau să înțelegeti și voi de ce le folosesc cu drag și pentru că incepe un an școlar nou , v-am pregătit 3 premii alături de Bioderma România. 
Fiecare premiu este format din noile produse Bioderma :
Sensibio AR BB Cream este prima crema BB anti-roseata, care nu doar camufleaza, ci si trateaza in mod biologic roseata.
Sensibio AR BB Cream beneficiaza de brevetul Rosactiv®, un complex unic ce acţioneaza biologic asupra cauzelor de natura vasculara si inflamatorie ce determina aparitia si agravarea rosetei. In plus, Sensibio AR BB Cream hidrateaza, calmeaza si restaureaza bariera cutanata. Filtrele si ecranele solare asigura o protectie inalta anti-UV (SPF 30 si UVA 17), iar pudrele si pigmentii iluminatori uniformizeaza si acopera imperfectiunile, lasand un ten catifelat si luminos. Adica, un ten cu 0 imperfectiuni.

In completarea rutinei zilnice, Laboratoarele Dermatologice Bioderma recomanda Sensibio H2O AR, o solutie micelara cu aceleasi calităti ca si mult indragita Sensibio H2O: elimina machiajul rezistent si impuritatile, calmeaza, decongestioneaza si improspateaza tenul. Noutatea consta in adaugarea brevetului Rosactiv®, ce previne aparitia si agravarea rosetei.

Sensibio AR BB Cream are o textura fina, usor de aplicat pe fata si gat, lasand un aspect placut, pudrat. Aceasta se aplica dupa ce tenul a fost curatat in prealabil cu Sensibio H2O AR.

Nuanta naturala a cremei Sensibio AR BB Cream se adapteaza foarte bine nuantei tenului. In functie de cantitatea aplicata este potrivita atat pentru persoanele cu tenul deschis, cat si pentru cele cu tenul mai inchis la culoare.


Reguli :
Sa dai like paginilor Bioderma & Classyandpink
Sa ma urmaresti prin GFC si prin email
Sa dai share acestui giveaway .

Deadline : 24 septembrie


You Might Also Like

0 comentarii

Subscribe