Post Top Ad

Review Ruj si Luciu de buze Ofra

Nu știu dacă v-am spus dar am dezvoltat o pasiune pentru rujuri și dacă aș avea forma buzelor mai frumoasă, aș face mai multe swatch-uri . Am descoperit câteva rujuri în ultima vreme și majoritatea m-au impresionat într-un mod plăcut. 
Ce așteptări am eu de la un ruj ? Să reziste câteva ore pe buze dacă nu mănanc , să hidrateze sau cel puțin să nu usuce , să fie rezistent la transfer sau să nu se ia tot dacă beau puțină apă.
Despre Ofra Cosmetics am mai scris aici . Au produse bune și chiar nu știu de ce nu sunt mai cunoscute în România .
Rujul #207 pe care îl am eu, se aplică ușor pe buze și se fixează culoarea de uit că îl port de multe ori. Îmi place că formula lui hidratează buzele, rezistă câteva ore dacă nu mănânc , sunt disponibile multe nuanțe și conține antioxidanți , vitamine E și protecție solară. 

Luciul de buze este un produs cremos , îmbogățit cu antioxidanți și cu protectie solară care se găsește în mai multe nuanțe și poate fi folosit singur sau peste un ruj . Nuanța Babydoll pe care o am eu , arată bine și aplicată singură dar și peste un ruj. Este un luciu de buze rezistent, ușor lipicios dar atât cât să se fixeze pe buze și să nu deranjeze.


După ce le-am aplicat am sesizat diferența între aceste produse și altele mai ieftine pe care le aveam . Îmi plac produsele de machiaj Ofra și chiar mă gândesc să încerc mai multe de la ei .
În România le găsiți pe siteul Top Make-up alături de alte branduri profesionale.
Prețul lor este de 48 Ron și cred că aici ar fi singurul minus pe care il găsesc produsului. Un preț corect cred că ar fi 35 lei pentru luciu de buze și 40 lei pentru ruj.  Oricum, în comerț se găsesc produse mult mai scumpe și mai slabe calitativ.
Voi ce părere aveți?Ați încerca aceste produse? 

No comments:

Post a Comment

Post Top Ad