Sponsored Video : Fanta Sumo Ball

04:51:00

Nu stiu cum sunteți voi , dar eu mereu asociez un miros , un gust sau un obiect cu o amintire dragă mie. Spre exemplu , mirosul teiului îl asociez cu serile de vară în care mă plimbam cu prietenele mele din acea perioadă, păpădiile îmi amintesc de frumoasele coronițe pe care ni le făceam ca să fim prințese, Scooby Doo îmi aduce aminte de primul televizor color pe care l-am avut și de fascinația cu care priveam desenele alături de fratele meu.
Îmi lipsește copilăria mea , cu toate jocurile amuzante , glumele și mini-tragediile care se întâmplau atunci când pierdeam o jucărie. 
Fanta face parte din copilăria mea. Maică-mea îmi dădea voie să beau licoarea magică doar când aveam musafiri sau erau sărbători. Ea nu știa, dar eu zilnic mergeam la un pahar de suc cu ceilalți copii , un bun prilej de socializare între noi. 
Spre bucuria mea , Fanta mereu s-a reinventat și a avut idei interesante de marketing , care mi-au ramas întipărite în memorie. Intotdeauna a încurajat buna dispoziție și distracția, spiritul de echipă și veselia, însă în vara asta o face puțin diferit : ne propune un nou joc Fanta Sumo Ball care are în rolurile principale o minge uriașă portocalie , cinci luptători de sumo și o gașcă de elevi gata de distracție. Toată experiența este întregită de 1554 de sticle de Fanta , pentru o zi de neuitat.

Echipa Fanta s-a stabilit la un liceu , intr-o după amiază normala , pentru a aștepta elevii care ies de la cursuri. Invitația : un simplu semn de pe care se poate citi "Joaca-te cu mine" , îi indreapta spre o minge portocalie de dimensiuni mari care este așezată pe iarbă . După ce adolescenții s-au apropiat și au atins mingea , 5 luptători autentici de sumo se alătură lor si jocul  Fanta Sumo Ball poate incepe! 
Fiecare echipă încearcă să câștige , dar la final rămâne doar plăcerea de a juca și nu victoria în sine. 


După ce au terminat jocul , toți participanții au luat câte o sticlă de Fanta pentru a se răcori! Se poate vedea că s-au distrat de minune și chiar s-au împrietenit. 
Mi-aș dori să fie și în România Fanta Sumo Ball pentru că pare un joc de echipă distractiv!
 Puteți să le spuneți și voi celor de la Fanta ce părere aveți despre noul joc , pe pagina oficială de facebook. 

*Aceasta postare a fost sponsorizată de Fanta
*This post has been sponsored by Fanta 

You Might Also Like

0 comentarii

Subscribe