Post Top Ad

Produsele mele de machiaj pentru ten

Bună dragile mele , 

Pentru că nu am postat toată săptămâna , conștiința nu mă lasă să adorm așa că m-am decis să vă arăt Bb-creamurile , fondurile de ten și pudrele pe care le am în această perioadă. Sunt foarte multe așa că o să scriu la fiecare doar câteva cuvinte . 

De anul trecut sunt încântată de BB creamurile asiatice , cred că sunt niște produse foarte bune care trebuie încercate.
 BB Cream Missha - acoperă foarte bine imperfecțiunile tenului , se întinde ușor și dă un aspect sănătos pielii.
BB Cream Gosh - este mai mult o cremă colorantă , nu are legătura cu BB creamurile asiatice dar îmi place cum uniformizează culoarea pielii.
BB Cream Enca Acne Control - este un bb cream korean și unul dintre produsele mele preferate! Acoperă foarte bine , arată natural pe ten și parcă îmi face și bine când îl port . Starea pielii pare îmbunătățită , deși nu credeam că este posibil .
Radiation Proof Flawless BB cream - review aici . Sunt la al doilea, Luiza a fost draguță și mi-a dăruit unul știind cât îmi place.
Super Blemish Balm BB  Skin 79 - am avut o perioadă în care îl foloseam zilnic însă acum am cam uitat de el. Uniformizează culoarea pielii , are acoperire medie și îmi era perfect pentru primăvară .
Beauty Balm Too Faced - am doar un mini size dar nu îmi place. Are particule de sclipici in el pe care nu prea le tolerez. Nu cred că este indicat pentru un ten mixt/gras.

Când am descoperit BB creamurile , am cam lăsat deoparte fondurile de ten însă de ceva timp am revenit la ele . Revlon Colorstay este cel mai folosit în ultima lună și mă declar mulțumită de el.
 Sebium All Correcteur Bioderma - Nu cred că este atât fond de ten cât cremă colorantă . Nu o să vă spun multe despre el deoarece urmeaza un review.
Rimmel London Lasting Finish Foundation - Nu l-am folosit niciodată singur pentru că îmi este mult prea închis. Rezistă mult pe ten și este bun pentru un ten uscat/normal din câte cred eu .
Vichy Dermablend - Îmi pare rău că nuanța primită îmi este mult prea închisă pentru că acest fond de ten este genial! Acoperă foarte bine orice imperfectiune și are o rezistență mare pe ten.  Dacă aveți multe semne sau acnee pe față , cereți de la farmacie câteva mostre. Sigur o să vă convingă să-l cumpărati!
Inglot AMC Foundation - Un fond de ten cu acoperire mică care doar uniformizează culoarea tenului . Nu l-am folosit suficient pentru a avea o părere bine formată.
Facefinity All Day Flawless Max Factor - Acest fond de ten promite că este un produs 3 în 1 ( primer, concelear și fond de ten ) și vă pot spune că îmi place. O să urmeze review detaliat.
Revlon Colorstay - Fondul meu de ten preferat după cel de la Makeup Atelier! Rezistă toată ziua pe ten , îmi ține sebumul sub control , chiar și pe căldura asta , are o acoperire medie și este buildable , pot aplica mai multe straturi de fond de ten pentru o acoperire mai mare. Singurul lucru care mă nemulțumește este lipsa pompiței!!
Deborah Radiance Creator - am avut mai multe mini size-uri și le-am dat! Nu suport acest fond de ten , este mult prea parfumat și nu am încredere să-l pun pe față.

 Bioderma Sensibio AR - un produs anti-roșeață pe care l-am folosit rar deoarece tenul meu gras nu se înțelege bine cu consistența prea cremoasă pe care o are. Poate o să-i mai dau o șansă în anotimpul rece.
Ofra Oil Free - este un fond de ten sub formă de pudră , primul pe care l-am încercat de acest fel . Aici mi-am ales o nuanță prea deschisă și nu-l pot purta momentan.

 Fondurile de ten de la Mineral Hygienics sunt foarte bune, toată primăvara trecută le-am folosit! review aici 
Pudre nu am foarte multe , consum greu una așa că mă țin o perioadă lungă de timp . La cea Essence am făcut review aici. Eu folosesc cel mai des pudra de la Liz Earle , iar pentru machiaje pe alte persoane cea Silk Translucent de la Mineral Hygienics.

Doriți review detaliat la vreun produs din cele prezentate?

No comments:

Post a Comment

Post Top Ad