Post Top Ad

Review : Nude Tude Girls Palette ~ The Balm

Dragile mele , 

Pentru astazi am pregatit review la cea mai iubita si folosita paleta a mea din ultimul timp : Nude Tude Girls de la The Balm. 
Ati observat ca nu prea am timp sa scriu pe blog insa era necesar sa va arat si voua aceasta minunatie . Mi se pare o paleta chic , eleganta ,cu nuante superbe atat pentru machiaje de zi cat si pentru machiaje de seara.

 Paleta este subtire , se inchide magnetic, ambalajul este dintr-un fel de carton tare , are o oglinda mare si utila , iar fetele desenate si numele nuantelor mi se pare ca dau un anumit farmec paletei. 


Toate nuantele sunt pigmentate , unele sunt sidefate , altele mate iar una (silly) are particule mici de sclipici prin ea. Fardurile nu sunt prafoase , se intind usor pe pleoapa si rezista foarte bine . Eu am ales sa fac swatch-urile fara nici un fel de primer ca sa va dati seama mai bine de pigmentatia lor. Cu un primer se vad mai intense!

Sassy, snobby , stubborn si stand-offish sunt preferatele mele si cele mai folosite nuante alaturi de sexy.  
Sassy - un alb sidefat , foarte pigmentat 
Snobby - un fel de auriu - portocaliu sidefat 
Stubborn - culoarea piersicii , putin sidefat dar superb! nuanta mea preferata din paleta. 
Stand-offish - peachy-beige sidefat
Nuantele Selfish , Sultry , Sophisticated si Seductive au fost folosite mai putin decat primele patru dar sunt la fel de pigmentate si frumoase.A 
Selfish - putin sidefat , pigmentat
Sultry - o nuanta mata de maro , folosita destul de des 
Sophisticated - tot o nuanta de maro cu particule mici de glitter auriu 
Seductive - o nuanta sidefata de culoarea bronzului 
Ultimele patru nuante sunt perfecte pentru machiajul de seara insa eu folosesc nuanta Sexy si ziua. 
Sexy - o nuanta de grena  , mata 
Silly - maro inchis cu glitter auriu si rosu 
Serious - negru mat
Sleek - maro foarte inchis , mat

Am fost placut impresionata de calitatea paletei, de nuantele superbe pe care nu le gasesc in nici o alta paleta de-a mea , de pigmentatia si rezistenta fardurilor si nu in ultimul rand de designul paletei .  Daca ar fi ceva care ma nemultumeste este lipsa unei nuante perfecte pentru highlight . Mereu apelez la o alta paleta pentru  nuanta de hightlight. Sassy este potrivita pentru coltul intern al ochiului dar este prea sidefata pentru arcada .

Paleta are 11,08 g si costa 29 Euro. O gasiti pe kosmetik4less.de , alaturi de multe alte produse Sigma, Sleek, China Glaze, The Balm, Essence etc.


Ce parere aveti fetelor ? Va doriti aceasta paleta?

No comments:

Post a Comment

Post Top Ad