Post Top Ad

Photos of the month ~ Ce-am mai facut..

Dragele mele , 

V-am scris si pe facebook ca in perioada asta sunt ocupata cu facultatea, examene si nu prea am timp sa postez. O sa va arat prin imagini cum mi-am petrecut ultima luna , care a fost plina de evenimente frumoase pentru mine. 
In primul rand fratele meu si-a tinut majoratul. Desi ziua lui este abia in iunie, majoratul si l-a tinut in mai. A fost o petrecere foarte reusita , toata lumea s-a distrat! 
In colaj am pus poze cu fratele , parintii si verisoarele mele .Am cea mai frumoasa familie si ma consider norocoasa pentru ea!


Tot in aceasta luna am avut festivitatea de incheiere a facultatii. Am avut alaturi persoane dragi mie si am fost emotionata pe parcursul festivitatii.

 Intr-o duminica m-am intalnit cu fetele mele dragi si frumoase : Diana, Anca, Luiza si Cleopatra. Am ras , am povestit ,ne-am simtit bine si am sarbatorit-o pe  Luiza care a implinit 23 de primaveri! Cred ca daca o sa plec din Cluj , lor o sa le simt cel mai tare lipsa. 

A urmat banchetul, iar o colega m-a rugat sa o machiez . I-a placut rezultatul si trebuie sa recunosc ca si mie.

La banchet mi-a placut, am avut parte de cocktailuri si mancare buna iar colegii mei au fost de nota 10 . Am avut pentru prima data coc, facut de Teodora . Eu zic ca mi-a stat bine.

Cam asa s-a desfasurat luna mai . A fost cea mai frumoasa luna din acest an pentru ca am avut alaturi persoane dragi . 


Voi ce ati mai facut dragelor?
Va pup,

No comments:

Post a Comment

Post Top Ad