Post Top Ad

Tag: Beauty things I suck at..

Am vazut astazi un tag foarte dragut prin blogosfera si apoi l-am cautat si pe youtube : "Beauty things I suck at" ..  Mi se pare un tag interesant , amuzant si mi-a  placut sa citesc raspunsurile fetelor.


Am realizat ca sunt atatea lucruri la care nu ma pricep incat nu stiu cu care sa incep..

1. Nu-mi stiu aranja parul singura. E lung si frumos, insa degeaba .. Nu-l indrept cu placa ca sa nu-l ard si mi-e si lene de multe ori , nu prea il stiu tapa , nu ma stiu ondula singura pentru ca am MULT par .. De cele mai multe ori il las natural. Am putin noroc pentru ca e usor ondulat si arata ok.

2. Am multe oje frumoase pe care multe fete le-ar dori insa eu nu ma pricep la facut manichiura si pediuchiura! Deloc. Ma pictez toata cand incerc ..  Ca rezultat acum nu am pe unghii nici macar o baza. Am avut unghii cu gel insa nu le-am mai pus in ideea ca am atatea oje pe care nu apuc sa le folosesc. As vrea sa pun mai multe manichiuri si oje pe blog insa pozele ma descurajeaza de fiecare data.

3. Nu ma stiu pensa singura decat daca vreau sa arat horror . Si nu vreau. Ca si o chestie haioasa, cand eram micuta nu stiam cum reusesc fetele sa aiba sprancenele asa subtiri asa ca am mers in baie si cu lama mi-am luat din sprancene putin.. A observat tatal meu in cele din urma . ( va puteti inchipui ce cearta a urmat)

4. Nu prea stiu aplica blushul cum trebuie.. Adica il aplic, dar nu arata ca si in reviste. Nu ma stiu machia ca sa arate ok in poze desi in realitate imi place!

5. Mi-e prea lene sa aplic des masti de fata desi am si imi place efectul pe care-l au asupra tenului.


Acum nu-mi mai vin in minte si alte lucruri, insa sunt sigura ca mai sunt. As fi curioasa sa vad voi la ce nu va pricepeti cand vine vorba de beauty.. 

Mi-ar placea sa citesc si raspunsurile urmatoarelor bloggerite : SuntFrumoasa, Dia'sThings, CupcakeSplenders, Ionny'sWorld, Iguanitza si AquaShell


No comments:

Post a Comment

Post Top Ad