Post Top Ad

Review : All about matt! fixing compact powder Essence

 Despre produsele Essence nu cred ca trebuie sa va spun foarte multe deoarece stiti si voi , sunt produse accesibile ca pret, cu o diversitate mare de produse .
Astazi va arat pudra All About Matt Fixing Compact Pwder care este nou aparuta pe piata , nu stiu daca a aparut si in magazine pana acum.
Este o pudra translucida , matifianta, care nu incarca tenul si parca absoarbe din sebum pentru cateva ore. Stiu ca Essence are si o pudra pulbere pentru matifiere insa eu nu ma inteleg bine cu produsele pulbere. Chiar ma bucur ca a aparut si o varianta compacta.

Zilele trecuta m-am dat doar cu o crema hidratanta si cu aceasta pudra pentru matifiere si sunt multumita da rezultat. O sa-mi fie de un real ajutor in aceasta primavara, sau cel putin asa sper.
Rezultate la fel de bune are si daca este aplicata peste un fond de ten sau BB cream.


                    Desi pudra este alba , fiind translucida nu se vede deloc pe ten , deci nu arat ca o fantoma dupa ce o folosesc. Ati putut observa si in postarea cu machiajul de acum cateva zile.
Dupa cateva ore , puteti retusa machiajul aplicand un nou strat de pudra.

         Eu sunt multumita de ea, multe produse Essence au fost o surpriza placuta pentru mine iar raportul calitate/pret este unul bun!
Pudra are 8 gr si cred ca va costa intre 15-18 lei .
  Gasiti si online produsele Essence aici. 

La ce produse Essence v-ar placea sa vedeti review?Va tenteaza aceasta pudra?

No comments:

Post a Comment

Post Top Ad