Post Top Ad

Review Blush By 3 Sleek - Sugar

Va spuneam de anul trecut ca abia astept sa pun mana pe o paletuta Sleek cu 3 blushuri! Pe lista mea de dorinte se aflau paletutele Lace si Sugar iar in cele din urma am primit-o pe cea Sugar . 


Cei de la Sleek au avut o idee geniala cand au facut aceste palete. Ca design , carcasa blushului se aseamana cu cea a paletelor de farduri insa este ceva mai mica si inloc de 12 pastilute de fard , gasim 3 blushuri . Oglinda nu lipseste iar paleta este rezistenta si utila , are design clasic si este usor de folosit si transportat.
 Blush by 3 ~ Sugar are urmatoarele nuante:  Demerara, Muscovado si Turbinado . Turbinado ~ este o nuanta de blush mata , o nuanta "cuminte" de portocaliu care nu este la fel de pigmentata ca si Muscovado . Da un aspect natural si sanatos obrajilor si este perfect pentru zi. 

Muscovado ~ blushul meu preferat din aceasta paleta! este pigmentat, are particule aurii si arata extrem de bine aplicat pe fata. 

Demerara ~ un blush mat caramiziu , destul de pigmentat insa nu la fel ca cel Muscovado. 

Imi place aceasta paletuta si de cand o am ma dau zilnic cu blush! Rezista bine pe ten si nuantele sunt foarte frumoase .  Totusi mi-as fi dorit ca nuanta Turbinado sa fie putin mai pigmentata. 
*Pozele sunt facute cu Nikon P310

Brand : Sleek Cosmetics
Pret : 57 de lei 
Gramaj : 20 gr 
Ambalaj : carcasa din plastic mat,negru 
O gasiti pe : www.MyaShop.ro 

Imi mai doresc si paleta Lace si o sa ma consider fericita . Pana acum nu am mai avut blushuri Sleek dar sunt multumita de ele si vi le recomand .

Care este paleta voastra preferata? 

No comments:

Post a Comment

Post Top Ad