Post Top Ad

Review : Balea Sampon Uscat

Girls , eu folosesc sampon uscat de vreun an si mi-e extrem de folositor. Nu am facut review la samponul uscat de la Balea care mi-a placut (cel cu verde) insa am sa fac la acesta , care nu merita nici macar 1 leu.

Sunt sigura ca sunt si fete cu parul gras printre cititoarele mele si stiu  cat de enervant este. Eu am gasit o solutie prin care mai aman o zi spalarea parului : samponul uscat .
Am fost curioasa cand am vazut ca in DM a aparut inca un sampon uscat, tot de la Balea care promite curatarea parului si volum . L-am cumparat pentru ca a fost aprox. 10 lei .

Incep prin a va spune ca nu vi-l recomand deloc. Cand l-am aplicat prima data am crezut ca o sa ma inec de la tot "praful" care s-a facut in aer. Aveam si geamul deschis la baie si tot a trebuit sa ies din incapere.
Sincer, nu este eficient nici pentru redarea aspectului de "par curat" nici pentru volum. Imbunatateste foarte putin aspectul parului, asta daca iti poti tine respiratia pana il aplici si iesi din camera urgent.

Eu l-am mai folosit de cateva ori insa o sa-l arunc si o sa-mi recumpar varianta verde pentru ca este cu mult mai bun, aproximativ la acelasi pret.

Am vrut sa fac acest review rapid ca sa nu faceti greseala de a-l cumpara. Nu poate fi folosit cum trebuie si nici nu are efectele unui sampon uscat .

Deci, big NO NO!

Voi ce sampon uscat folositi ?


No comments:

Post a Comment

Post Top Ad