Post Top Ad

Horoscopul frumusetii 2013


 Nu prea cred eu in zodii si niciodata nu-mi citesc horoscopul pentru o zi insa recunosc ca anumite caracteristici de la zodia Leu mi se potrivesc perfect.  Daca tot am un blog de beauty si sunt pasionata de cosmetice , va pun si horoscopul frumusetii pentru anul acesta..

Berbec
Când vine vorba de stil şi frumuseţe, nativele acestei zodii sunt cele care dictează tendinţele. Anul acesta, le este recomandat să îşi ţină în frâu nevoia de a mai arunca banii pe produse cosmetice pentru ca de fiecare dată fac aceeaşi greşeală. Cumpără un produs pentru ca apoi, după puţin timp, să se plictisească de el. Este cazul să facă ordine în trusa de machiaj şi în dulapul de cosmetice. Spontaneitatea şi curajul lor de a experimenta mereu le conferă un look seducător si de cele mai multe ori nu au nevoie de prea mult ajutor pentru a străluci. Dacă vor să aducă o schimbare look-ului lor în acest an, o nouă culoare de păr, preferabil o nuanţă puternică sau un machiaj îndrăzneţ, care să pună accentul asupra buzelor cu un ruj roşu seducător.
Taur
Această zodie este una cât se poate de feminină şi anul acesta ar trebui să se concentreze cât mai mult asupra unui look natural şi să renunţe la look-ul artificial dat de produsele cosmetice. Femeia Taur se poate lăuda cu o frumuseţe naturală radiantă şi puternică care îi conferă un farmec aparte. Cel mai bun prieten al tău în 2013 este corectorul pentru că te va ajuta să maschezi imperfecţiunile eficient, garantându-ţi un look nu prea încărcat şi te va ajuta să iţi pui şi mai bine în valoare trăsăturile.
Gemeni
Acest an se anunţă a fi unul foarte încărcat pentru tine şi preocupările legate de frumuseţe nu se vor regăsi în topul listei tale cu lucrurile de făcut. Putem spune chiar că totul este lăsat la voia întâmplării din acest punct de vedere. Nu uita că frumuseţea vine din interior şi cel mai important truc de frumuseţe în cazul tău este să laşi stresul la o parte. În lipsa oricărui alt ajutor, poţi recurge cu încredere la o alimentaţie sănătoasă, bogată în fructe şi legume pentru o hidratare intensă a pielii. Ai nevoie doar de un singur produs cosmetic. Este vorba de rimel pentru că nimic nu poate fi mai seducător decât privirea unei femei.
Rac
Rutina ta de îngrijire este una minimă, în special când vine vorba de machiaj. Din fericire, ai fost înzestrată cu trăsături demne de toată admiraţia, ochi inspititori, pomeţi bine conturaţi şi proporţii echilibrate. Nu ar strica să le pui însă mai mult în valoare şi scopul tău în noul an este să încerci să iţi depăşeşti limitele şi să experimentezi cât mai mult când vine vorba de machiaj. În spatele unei femei cu un chip blând şi o frumuseţe simplă se ascunde o femeie senzuală care poate fi scoasă la iveală cu un ruj roşu sângeriu şi un machiaj smoky-eyes seducător.
Leu
Acest semn zodiacal dezvăluie o persoană care debordează de încredere, aşa că machiajul şi alte artificii de acest gen sunt pentru tine doar o opţiune. Podoaba capilară, ochii şi umerii sunt atuurile tale sexy şi anul acesta trebuie să le acorzi atenţia cuvenită. Eşti genul care nu se uită la bani atunci când vine vorba de frumuseţea ei, aşa că nu ar strica ca noul an să fie mai cumpănit din punctul de vedere al cheltuielilor inutile.
Fecioară
Fecioara este o idealistă care reuşeşte de fiecare dată să arate năucitor acordând o atenţie deosebită şi celui mai mic detaliu. Poţi să atingi anul acesta perfecţiunea după care obişnuieşti să alergi orbeşte cu ajutorul unei rutine de îngrijire ca la carte. Orientează-te spre brandurile de produse cosmetice care au depăşit barierele timpului şi tendinţele şi respectă cu stricteţe cei 3 paşi preţioşi responsabili pentru un look pe măsură: demachiere, tonifiere şi hidratare.
Balanţă
Balanţa este îndrăgostită de tot ceea ce este frumos şi ea însăşi reuşeşte să se ridice de fiecare dată la nivelul aşteptărilor. Feminină, dar puternică, seducătoare fără să fie vulgară, această nativă ştie cum să arate fabulos cu un minim de efort. Machiajul reprezintă pentru ea mai degrabă o armură care să îi ascundă nesiguranţa de care poate da dovadă uneori şi anul 2013 îi aduce provocarea de a-şi pune mai mult în valoare frumuseţea naturală.
Scorpion
Această nativă poate fi caracterizată într-un singur cuvânt: sexy. Problemele de beauty pe care le poţi întâlni în 2013 ţin de sănătatea tenului. Fie că vorbim de imperfecţiunile fireşti ale trecerii timpului, precum apariţia unor linii fine ce pregătesc terenul pentru neplăcutele riduri, sau de o problemă de sănătate ce îşi lasă amprenta şi asupra fizicului tău, nu ar strica să fii pregatită din timp.
Săgetator
Rutina ta de îngrijire se va schimba radical dacă până acum ai obişnuit să foloseşti foarte multe produse. Trusa ta de machiaj suferă o transformare drastică şi nu va mai număra mai mult de 10 produse. Eşti hotărâtă ca anul acesta să simplifici lucrurile şi să nu te mai complici ţinând în geantă 5 rujuri, 3 pudre şi 2 parfumuri. Te conduci după principiul unu şi bun şi vei fi dispusă chiar să faci unele sacrificii din punctul de vedere al bugetului şi să plăteşti un preţ piperat pe un produs convinsă fiind că merită şi te vei putea baza pe el tot anul.
Capricorn
O fire conservatoare, care are mereu grijă să facă lucrurile ca la carte, Capricornul va avea mare grijă să se spele de păcatele făcute în 2013 în ce priveşte frumuseţea ei. Pune aşadar piciorul în prag şi renunţă la tot felul de excese şi tratează totul cu o mai mare seriozitate. Este hotărâtă ca anul acesta să abordeze un stil de viaţă sănătos, convinsă fiind că asta le generează pe toate: frumuseţe, fericire şi încredere.
Vărsător

Eşti adepta unul stil natural, nu foarte pretenţioasă, însă anul acesta vei resimţi o oarecare schimbare în ce te priveşte. Eşti deodată foarte interesată de tot ceea ce este nou în materie de frumuseţe şi nu de puţine ori te vei trezi că pleci de la supermarket cu banii cheltuiţi pe nu ştiu ce cremă nou apărută pe piaţă care promite să şteargă prin minune şi cea mai mică imperfecţiune. Oriunde mergi, nu te poţi abţine să nu dai o tură şi pe la secţiunea de beauty şi trebuie să îţi achiziţionezi ceva fie cât de mic şi inutil.
Peşti
Anul 2013 te face mai calculată în ce priveşte cheltuielile şi vei alege să te gândeşti de două ori înainte de a achiziţiona un nou produs. Nu înseamnă că frumuseţea ta va avea de suferit, eşti până la urmă o femeie care adoră să se îngrijească şi mersul la un salon de înfrumuseţare este pentru tine ca vizita unui copil la un magazin cu dulciuri, dar vei avea grijă să alegi alternativa mai puţin costisitoare. Astfel, în locul unui răsfăţ pe care ţi-l acordai periodic, când mergeai şi te coafai, te relaxai cu un masaj şi îţi realizai un machiaj în cele mai noi tendinţe, acum te vei mulţumi să alegi doar o pedichiură.

Sursa :  www.impulstv.ro

Ei, ce spuneti? Va regasiti in horoscop?

No comments:

Post a Comment

Post Top Ad