Post Top Ad

Sleek Brow Kit - Cum sa obtii sprancene perfecte!

 
Fetelor astazi am decis sa vorbim despre sprancene. Am obserbat ca multe fete nu dau mare importanta sprancenelor si nu au nici macar un creon/fard pentru a le contura. Eu sper totusi ca voi intelegeti cat de important este sa avem sprancene ingrijite cu o forma frumoasa , va incadreaza tot chipul.
 V-am mai spus ca eu am cele mai dificile sprancene: firele cresc repede si lungi insa sunt rare. Acum le las sa creasca ca sa merg sa imi dau alta forma dar vreau sa va arat un kit pentru ele care ma ajuta cand am nevoie de sprancene definite .

Kitul pentru sprancene Sleek este un kit complet unde veti gasi tot ce e necesar pentru a vi le face frumoase :
- o mini penseta pe care am folosit-o putin e e ok.
- 2 pensule : una pentru contur si cealalta pentru umplerea sprancenelor cu fard. Sunt cam mici si mai aluneca din mana dar sunt bune .
- ceara
- fard
Ambalajul este rezistent, mic ,compact si are si o oglinda .
Eu sunt putin suparata ca mi-am ales o nuanta mai inchisa decat imi trebuia .. Desi se potriveste cu culoarea parului meu , nu imi sta bine cu sprancene atat de inchise asa ca eu blenduiesc bine cu degetul dupa ce aplic ceara si fardul .
In poza puteti vedea nuanta Dark :

Acum am niste sprancene oribile insa puteti vedea cat de mult schimba acest kit forma si aspectul lor. Imaginile vorbesc de la sine :
 Eu le conturez in felul urmator :
-  Cu pensula in unghi iau ceara si imi conturez sprancenele, dau si pe fire sa fie baza pentru fard iar apoi cu cealalta pensula iau fardul si umplu spatiile goale .  Uitati rezultatul :
 
Eu sunt extrem de multumita de el si vi-l recomand cu drag, mai ales daca sunteti in cautarea kitului perfect. Preconizez ca o sa-mi ajunga o perioada indelungata de timp si costa doar 42,99 lei . Il gasiti aici in 4 nuante .
Ce spuneti?  Face treaba buna?
 

No comments:

Post a Comment

Post Top Ad