Post Top Ad

Review : Nyx Concealer in a Jar

V-am mai spus ca eu nu am o problema foarte mare cu cearcanele , se vad urat doar cand am cateva nopti cu somn putin. Totusi, am patru corectoare dintre care doar unul e folosit mai des : Nyx Concealer in a Jar
Este printre preferatele mele deoarece ma ajuta atat cu cearcanele cat si cu semnele de pe fata. 

Concealer-ul vine intr-un borcanel de sticla rezistent si are o cantitate de 7 gr, suficienta pentru multe luni Mie sigur o sa-mi ajunga si un an.
Consistenta lui este densa , usor cremoasa . Se intinde bine atat cu pensula cat si cu degetul insa eu prefer sa il mai blenduiesc si cu degetul chiar daca il aplic cu pensula. In felul acesta nu se strange in liniile fine de sub ochi.
Are o putere de acoperire medie spre mare , oferind luminozitate in acelasi timp. Este bun si pentru a acoperi  "'monstruletii"", roseata sau petele de pe fata.  Deci este un produs "complet" .
Se gaseste in mai multe nuante, eu o am pe cea 003 LIGHT si e cea potrivita pentru mine.


Ieri a fost Diana la mine si mi s-a plans ca are mari probleme cu tenul . M-am oferit sa ii fac un machiaj corector ca sa nu se sperie iubitul ei de ea . ( glumesc :D )
In acest colaj am pus o poza inainte sa aplic ceva pe fata ei si o poza in care am aplicat doar NYX Concelear in a Jar . Diferentele sunt enorme. I-a acoperit cearcanele oferindu-i lumininozitate , a acoperit monstruletii si roseata foarte bine. Deci vedeti ce poate sa faca "minunea" aceasta.
Eu l-am aplicat inainte sa aplic fondul de ten dar da rezultate foarte bune si daca e aplicat dupa si apoi fixat cu o pudra.
Vi-l recomand din suflet, cred ca este foarte ieftin pentru ceea ce ofera si cantitatea mare de produs.
(Aici l-am folosit si ca baza de machiaj.)

Denumire produs : Concealer in a Jar
Brand : NYX
Pret : 24,99 lei
Gramaj : 7 gr
Il puteti cumpara de aici : Mya Shop
Nota : 5/5

Ce parere aveti despre acest produs ?


No comments:

Post a Comment

Post Top Ad