Post Top Ad

Hai Sa Aducem Romania Acasa!


 Nu stiu daca si voi ati urmarit Jocurile Olimpice de la Londra, insa eu am fost cu sufletul la gura de fiecare data cand un roman/ca de-al nostru a participat. Admir dedicarea, pasiunea si talentul acestor oameni care reusesc sa faca performanta si sa ne aduca medalii  acasa, in Romania. 
Ceea ce ma bucura foarte tare este implicarea Gerovitalului in sustinerea valorilor romanesti , fiind principalul sponsor al Echipei Olimpice a Romaniei. Acestia au chiar si un site unde puteti gasi mai multe informatii : www.aduceromaniaacasa.ro . Sportivii romani aveau nevoie de un sprijin precum brandul Farmec. Imi doresc ca acesta sa fie un model de urmat si pentru alte branduri romanesti. 
Am si o veste buna pentru voi : puteti castiga o medalie de aur sau de argint cu ajutorul produselor pentru plaja Gerovital Sun in cadrul campaniei promotionale "AUR, ARGINT SI UN BRONZ PERFECT" care se desfasoara in perioada 1 iunie- 12 august 2012  pe www.sun.gerovital.ro . 
Puteti incuraja si voi sportivii romani la jocurile olimpice pe facebook  sau pe twitter  .
Eu cred ca acestia merita toata sustinerea noastra. Sa fim mandri ca suntem romani si sa le uram multa bafta si medalii! 

No comments:

Post a Comment

Post Top Ad