Post Top Ad

La Duchesse - Sau 100% neprofesionalism.

Dupa un an de blogging in care mi-am propus solemn sa nu scriu nici o postare negativa despre nici un brand/persoana/pr  etc uite ca am ajuns sa o fac. Si asta pentru ca niciodata nu am crezut ca o sa am o astfel de discutie cu reprezentantul unui brand.
Bun, sa va povestesc .. am fost contactata de Sorin Ciuciuc , reprezentantul brandului La Duchesse in Cluj Napoca (cred ca si in Romania )ca sa testez niste produse de-a lor. Am acceptat si chiar am fost bucuroasa intr-un fel ca o sa mai testez ceva din Cluj pe langa Farmec. (de care domnul lasa de inteles ca nu se compara cu super produsele lui ) .
Am inceput sa folosesc produsele si tenul meu nu a reactionat foarte bine in sensul ca am facut acnee si parca mi-e fata iritata. Gelul intr-adevar curata bine , crema hidrateaza dar in niciun caz nu are efectele pe care domnul mi le descria. Poate oi fi eu mai speciala , nu stiu. NU AM DE CE SA MINT! Daca le laudam eram in avantaj pentru ca probabil mai primeam produse insa eu sunt sincera! Am invatat intr-un an de blogging multe lucruri si acum evaluez mai atent un produs decat o faceam la inceput! 


Si acum conversatia cu el : 


In primul rand mi se pare strigatoare la cer atitudinea lui! Produsele lui sunt "cele mai cele" si nu se pot compara cu nimic de pe piata. Am indraznit sa nu ii le laud si a reactionat intr-un mod cat se poate de neprofesional. Am colaborat cu zeci de branduri si am vorbit cu zeci de PR-i pana acum si niciodata nu am dat peste o persoana de acest gen. 
Ce o sa faca cu produsele folosite de mine pana acum? Le da altei fete? Le vinde? Mai bine le arunc!!
Aici aveti ingredientele cremei : Doar la o prima vedere se poate observa - Clary Oil, Parfum , Benzyl Alcohol si Limonene - toate ingrediente iritante!


Regret ca va fac partase si pe voi la aceasta situatie mizerabila insa nu inteleg cum isi poate lauda atat de mult un produs mediocru, cu iritanti , fara SPF la pretul de 150 de ron. Mai bine iau o crema care e cu adevarat buna , fara iritanti! 


Ce spuneti? Cum ati reactiona in locul meu?

No comments:

Post a Comment

Post Top Ad