Post Top Ad

Paleta Sleek Ultra Matte Darks V2 ♥

Aceasta paletuta cu culori mate este printre preferatele mele de la Sleek deoarece are culori pe care le folosesc zilnic in machiaj. Nuantele sunt suuperbe , culorile sunt toate pigmentate si usor cremoase . Cred ca o ador cu 10% mai mult decat pe Brights datorita nuantelor de maro .


 Swatch :


Orbit si Maple sunt preferatele mele dintre cele patru! Cred ca o sa "abuzez" mult de ele in machiajele pentru zi. Ink si thunder sunt doua nuante interesante pentru mine si nu cred ca le mai am in vreo paletuta.Toate cele 4 nuante sunt superbe, cremoase, usor de aplicat si blenduit! Nu am rezistat si m-am jucat cu ele putin .


Am o paletuta cu multe nuante de verde insa nu am ceva apropiat nuantei FERN . Pana anul trecut nu purtam verde la ochi insa am vazut ca imi sta chiar foarte bine. VILLAN si DUNE arata foarte bine impreuna. O sa vedeti .

Daca va plac aceste nuante va recomand sa va grabiti deoarece pe MyaShop stocul este limitat! Eu ma bucur tare ca o am si o sa ma joc cu ea cat mai mult. E perfecta daca doriti sa iesiti in evidenta discret deoarece nuantele paletei sunt deosebite. Deja am doua prietene care si-au cumparat-o!

Brand: Sleek
Gramaj : 12 x 1,1 gr
Termen valabilitate : 12 luni de la deschidere
Pret 33,99 lei ♥ 
O gasiti AICI

Care paleta e preferata voastra? Brights sau Darks? 


No comments:

Post a Comment

Post Top Ad