Post Top Ad

I ♥ Apivita!

Dragelor, vroiam neaparat sa fac postarea asta pentru ca ador brandul Apivita! Am primit spre testare o crema, masca de fata si un demachiant si mi-au placut atat de mult incat mi-am mai cumparat cateva produse. Stiti deja ca ador produsele naturale, iar acestea sunt chiar deosebite atat dpdv al ingredientelor cat si al beneficiilor pe care le au.

"Cosmeticele APIVITA au o compozitie de ingrediente naturale pana la 100%, combinand peste 5500 de extracte din plante specific grecesti cu produse apicole pure si uleiuri esentiale organice. APIVITA ofera o gama larga de produse organice, certificate de organisme internationale. Produsele nu contin parabeni, propylene glycol, silicon, coloranti sau parfumuri artificiale, iar pentru ambalaje este folosita hartie reciclata."

Pana acum am incercat crema de fata , demachiant, crema de maini, masti de fata , sampon si balsam de buze . Toate sunt exceptionale!In Romania le gasiti in farmaciile Sensiblu . Sunt destul de scumpicele insa au o calitate net superioara fata de multe produse. Eu am avut noroc si mereu am primit si mostre de produse de cate ori cumparam cate ceva. 
La ce ati dori sa vedeti review prima data? 

No comments:

Post a Comment

Post Top Ad