Post Top Ad

Baza pentru machiaj Bella Pierre"Baza pentru machiaj ideala pentru acoperirea punctelor rosii, a cearcanelor si cosurilor. Are putere mare de acoperire. Este recomandata folosirea bazei de machiaj pe pleoape daca se doreste matifierea pigmentilor.
Nuanta: bej deschis, neutru. Poate fi folosita pe orice tip de ten cu sau fara fond de ten.
Nu contine parabeni sau bismuth, talc sau uleiuri minerale.
Ingrediente: Dioxid de titaniu,Euphorbia Cerifera Wax, oxizi de fier (lista completa pe ambalaj).
Gramaj: 8,5 grame.
A se folosi de preferinta in primele 12 luni de la deschiderea ambalajului.
Produsele din minerale din magazinul nostru sunt singurele produse cu continut unic de minerale pure. Spre deosebire de alte marci Bellapierre nu include in produsele sale substante de umplere care conduc la micsorarea pretului."  Sursa.


Daca mi-ati fi spus in urma cu un an ca este important sa ai o baza buna de machiaj probabil nu as fi crezut. Ei bine , timpul a trecut , am acumulat mai multe cunostinte despre taina makeup-ului si deja stiu cam ce trebuie sa folosesc pentru rezultate excelente. Baza de machiaj Bella Pierre este un produs "multi-functional" pentru mine.Il folosesc pentru a mari intensitatea si durata culorilor dar si pentru a-mi acoperi cosurile sau petele rosii inainte de a aplica fondul de ten. Cu el mereu obtin rezultate excelente!
Puteti vedea cat de mult mareste intensitatea culorilor in pozele alaturate.
Diana chiar a fost curioasa daca este bun asa ca l-a testat si ea cat a fost la mine. Pe un ochi s-a dat cu baza de machiaj + fard iar pe celalalt numai cu fard : dupa cateva ore fardul fara baza de machiaj aproape ca nu se mai vedea si se stransese in pliu. Ochiul cu  baza de machiaj+ fard arata foarte bine dar fardul se stransese foarte putin in pliu . (amandoua avem pleoapele uleioase) 


Aceasta baza de machiaj imi este de ajutor si cand am probleme cu tenul (ca si acum). Se observa foarte bine diferenta pe care o face aceasta baza de machiaj si puterea de acoperire mare pe care o are.


Folosesc acest produs de cateva luni si s-a consumat putin din el deci cred ca o sa ma tina o perioada indelungata . 

Machiaje unde am folosit aceasta baza de machiaj : 


Ingrediente (acest produs este mineral) :

Pret : 54 de lei 
Gramaj : 8,5 grame
Utilitate : baza de machiaj , corector pentru pete , anticearcan
Il gasiti pe BePrecious.ro

Ce parere aveti despre acest produs? 

No comments:

Post a Comment

Post Top Ad