Post Top Ad

Review : Pudra minerala naturala Benecos

Buna dragelor ,

Astazi va arat pudra folosita de mine cel mai des in ultimele luni. O am din vara insa am folosit-o doar de prin octombrie. 
Prima data cand am inceput sa o folosesc era vara si am fost dezamagita de ea deoarece tenul meu era lucios destul de repede. Am zis sa ii mai dau o sansa si am lasat-o in dulapior pana in octombrie. Foarte bine am facut deoarece a devenit pudra mea preferata . 
Ambalajul este elegant , transparent, se poate vedea produsul prin el .Are si un aplicator insa eu il tin doar ca sa nu se imprastie pudra peste tot deoarece este pulbere. 
 Este extrem de fina , are acoperire medie spre mare, da un aspect natural tenului , pe timp de toamna-iarna matifiaza bine tenul si nu se strange . 
Eu  o aplic cu o pensula Kabuki sau cu o pensula mare pentru pudra . Nu e necesara o cantitate mare insa am observat ca se mai pierde din produs , fiind pulbere. Eu o folosesc de 5 luni si mai am o cantitate considerabila ramasa in cutiuta.
Faptul ca e minerala , naturala si bio imi da mai multa incredere in ea si o folosesc cu drag.  Un alt beneficiu ar fi ca nu contine talc .
Eu am nuanta Sand care se potriveste perfect tenului meu . Aici am aplicat o cantitate mare pentru a se vedea :

Gramaj : 10 gr. 
Pret : 39 de lei , reducere de la 55 lei
O gasiti  pe www.bio-cosmetics.ro
Producator : Benecos Germania

* in poze nuanta pare mult mai inchisa decat in realitate

Tu ai folosit aceasta pudra? Conteaza pentru tine faptul ca e minerala , naturala si bio ? 

Check Out My Sister's Beauty Fashion Lifestyle Blog

No comments:

Post a Comment

Post Top Ad