Post Top Ad

Februarie-Martie = Perioada cadourilor♥

De cand eram micuta asteptam cu drag sa vina 8 martie ca sa vad ce cadou primesc de la tatal si fratele meu. Mie nu-mi plac surprizele despre care nu stiu nimic asa ca mereu incercam sa imi mituiesc fratele sa aflu cate ceva despre viitorul cadou . De obicei cadourile constau in parfumuri , flori , cercei de argint , inele . martisoare si ciocolati insa de fiecare data eram foarte fericita .
Daca aveti surori , cred ca cerceii de argint sunt un cadou frumos de 8 Martie deoarece sunt eleganti si se pastreaza in timp. Sper ca o sa citeasca si baietii postarea aceasta ca sa aiba o sursa de inspiratie.Pentru mamici , cred ca sunt foarte potrivite martisoarele de argint . Ele sunt cele mai speciale fiinte din viata noastra si trebuie pretuite. Un martisor de argint sau chiar din aur , un buchet cu flori parfumate si o cutie de praline ar fi un cadou perfect pentru a ii arata dragostea si pretuirea pe care o ai pentru ea.
Tatal meu o invita pe mama la restaurant de 8 Martie iar cadoul il alegea impreuna cu noi ca sa ne simtim si noi importanti . Plus ca noi nu prea aveam bani , nu am fost buni la economii niciodata.
Deoarece in februarie este Ziua Indragostitilor si Dragobetele multe cupluri se logodesc in perioada aceasta. Pentru baieti e foarte greu sa aleaga inelul de logodna  pentru ca se gandesc ca noi, femeile, suntem pretentioase. Ca sa va ajut baieti , va spun ca noua ne plac inelele elegante , cu piatra maricica (sa se vada ca ne-am logodit!) . Va puteti uita la celalalte inele pe care le are iubita pentru a va inspira. 
Mie imi place sa primesc bijuterii de argint , nu am purtat aur de 6 ani , asa ca o bijuterie este cadoul ideal pentru orice femeie. 
Am dreptate fetelor? 

No comments:

Post a Comment

Post Top Ad