Post Top Ad

Review : Wonder Eye Green Lenses from Pinkyparadise.com

Buna dragelor ,
In primul rand va doresc Un An nou Fericit plin de fericire, sanatate , iubire si intelepciune! Sper ca v-ati petrecut frumos inceputul noului an.
Astazi va arat lentilele pe care le-am purtat eu la petrecerea dintre ani : Wonder Eye Green (Super Nudy Green) de pe siteul Pinkyparadise.com .
Mereu mi-am dorit sa stiu cum mi-ar sta cu ochi verzi sau albastri asa ca acum am avut ocazia de a vedea. Am ales lentile verzi deoarece ma gandeam ca mi se potrivesc mai bine. '
Lentilele :

Asa arata la lumina naturala : 
Cu blitz :(machiajul de revelion)

Lentilele imi fac ochii sa para mult mai mari ( mi s-a spus ca arat ca o papusa cu ei ) . Mie imi place mult culoarea si cred ca arata foarte bine pe ochi . Lentilele pe care le-am ales eu nu sunt pentru fetele cu ochi mici deoarece o sa arate ciudat insa le recomand cu drag fetelor cu ochi mari. 
Eu le pot purta maxim 5 ore deoarece dupa ma deranjeaza , am o senzatie de disconfort ( de ochi obositi ) .
Lentilele le-am primit impreuna cu un dispozitiv frumos pentru pastrat lentilele si solutia in care trebuie pastrate .Dispozitivele sunt funny in forma de animale : 

Pe siteul PinkyParadise.com gasiti  peste 600 modele de lentile de contact, de la lentile cu aspect natural la cele fantezie cu modele pe ele , mascara, BBcream , masti faciale , gene false , tratamente pentru par si multe altele. 
Daca doriti sa comandati ceva de pe siteul lor , puteti folosi codul  classyandpink  si o sa aveti urmatoarele beneficii : 
  •  la comandarea oricarei perechi de lentile de contact primiti cadou un dispozitiv pentru pastrarea lentilelor (in forma de animalut ) + un cadou surpriza
  •  la comandarea a 3 perechi de lentile de contact primiti 3 dispozitive funny pentru depozitarea lentilelor gratis + 3 cadouri surpriza 
  •  trebuie sa achizitionati minim o pereche de lentile  pentru  a activa codul pentru comanda voastra
  •  codul nu expira


 In cazul in care intentionati sa cumparati lentile de contact tineti cont de urmatorul lucru :
You are best advised to consult your eye doctor before wearing any contact lens. It is your responsibilities to minimize the risk of wearing lenses. Kindly please read the wear & care guide carefully to ensure proper handling of lenses (which is provided in the website). The rule of thumb for your eye safety is, if you experience any discomfort, please remove the lens immediately.


Cum imi sta cu ochi verzi? 
Kisses, 

1 comment:

  1. Anonymous13.4.13

    scumpa te rog mult îmi poti spune cum ai platit lentilele/adica tiau venit acasa sau la posta

    ReplyDelete

Post Top Ad