Post Top Ad

Review: Fond de ten Normaderm Vichy

Buna dragelor ,

Probabil ati observat lipsa de activitate din ultimul timp insa este perioada sesiunii . Astazi vreau sa va vorbesc despre fondul de ten Normaderm de la Vichy pe care l-am folosit aproximativ o luna jumatate - doua . Din pacate acum nu il mai pot folosi pentru ca nuanta e prea inchisa .Descriere oficiala:
Prin textura sa rezistenta la sebum, imbogatita cu un principiul activ purifiant - Zincadone A, confera tenului un aspect curat, mat si neted.

ACTIUNE

Matifiaza tenul, pastreaza aspectul proaspat si natural al pielii. 

Confera tenului ultrarezistenta 8H la productia de sebum din timpul zilei.

Descrierea mea :

Am ales sa testez acest fond de ten deoarece este special pentru un ten cu probleme si imperfectiuni , iar al meu indeplineste aceste conditii . 
Ambalajul fondului de ten este unul comun, din plastic , simplu, insa perfect pentru pastrarea fondului de ten in conditii optime.  Imi place ca pot doza foarte bine cantitatea de fond de ten.
Imi place foarte mult textura acestui fond de ten si senzatia de "piele fina" pe care o am dupa ce il folosesc. Are un finish perfect, natural ,mat si o acoperire medie spre mare.
Se aplica foarte usor si se aseaza repede pe ten , deci e nevoie de o aplicare putin mai rapida.
M-a mirat la acest fond de ten faptul ca l-am lasat toata ziua pe fata si mi-a uscat cele doua cosuri de pe barbie pe care le aveam .
Nu a rezistat 8 h la productia de sebum insa 4-5 ore rezista chiar si fara pudra. Dupa 4 h , poti da cu pudra si ai iarasi un ten cu aspect natural .
Fondul de ten are un miros fresh placut.
Nu mai am cutia pe care erau trecute ingredientele insa stiu ca alcoolul si parfumul sunt cele doua ingrediente care nu mi-au placut.
Mi-as dori sa existe mai multe nuante si sa aiba SPF. Acum aceasta nuanta imi este mult prea inchisa si nu mai pot folosi fondul de ten.
Swatch Nuanta Sand 35

Ambalaj : un tub din plastic
Cantitate : 30 ml.
Pret : 75-80 lei 
Adresabilitate :  ten cu imperfectiuni
Unde se gaseste: in farmacii 
Voi ati folosit acest fond de ten? Ce parere aveti despre el?


No comments:

Post a Comment

Post Top Ad