Post Top Ad

09:08:00

Cum te inscrii ca si Follower prin GFC

by , in
Pentru ca o cititoare a intrebat asta , o sa va arat prin imagini :
Pasii sunt simpli :
Dai click pe "Inscrie-te pe acest site"

2. Alegi Yahoo (sau celalalte variante, eu o sa va arat prin yahoo)
3. Te loghezi pe adresa ta de email
4. 
5. 

Este foarte usor , sper sa va fie de folos!
Kisses, 

03:55:00

Castiga un fond de ten profesional Make Up Atelier ♥

by , in
Buna dragelor ,

Am revenit cu ultimul concurs din acest an ,v-am intrebat pe facebook si ati dorit sa il fac pe blog. Premiul il stiti deja : Un fond de ten profesional Makeup Atelier .
* fondul de ten a fost folosit o singura data si are nuanta Bej Natural Deschis

Fondul de ten este destinat domnisoarelor si doamnelor cu ten deschis.
Reguli :
Sa ma urmaresti prin GFC
Sa dai like paginii Classy and Pink
Sa dai share acestui giveaway
Sa ma urmaresti prin email  


Deadline: 22 ianuarie

00:32:00

Castigatoarea puloverului !

by , in
Pentru ca de Craciun am facut fericita o fata cu paltonasul alb, pentru revelion o sa fac fericita o alta cu puloverul cute gri ..
Iar castigatoarea este :

Congrats!! Te rog trimite-mi un mail cu datele tale pe adresa blog.lauram@yahoo.com

Va multumesc frumos pentru urari , sunteti foarte dragute. Va doresc Sarbatori fericite in continuare si multe cadouri frumoase!
Kisses, 

20:25:00

Preferatele anului 2011♥

by , in

Pentru ca eu nu v-am aratat niciodata preferatele fiecarei luni , fac acum o postare mai maricica cu majoritatea produselor care mi-au placut in acest an. Ma simt foarte rau asa ca nu le-am fotografiat eu pe toate ( am luat unele poze de pe internet ) . Produsele sunt puse in mod aleatoriu, toate acestea mi-au placut. 

Pudra minerala Benecos


Cleansing&Polishing Tool Sigma

                                                            Supershock Avon
 Fond de ten Vichy Normaderm
 Masca de argila pentru ten gras Cattier
Crema pentru fata Apidermaliv

 Fond de ten Astor Mattitude
Sampon spray uscat- Balea

Balsam de buze Apidermaliv
 Pudra bronzanta Bourjois
Fond de ten Makeup Atelier

 Demachiant Cleansing&Polishing Liz Earle

 Maca regeneratoare pentru par de la Oyster
 Crema de fata Floramin

Paletele de farduri Sleek Oh So Special & Au Naturel
Paleta de farduri Lancome

 Sampon Apidermin
Masca de curatare 3 in 1 Balea

Tus pentru ochi Farmasi

Demachiant bifazic Farmec


Vopsea de par Palette Mousse ( am folosit nr. 300 si 500 )

Pensula F80 de la Sigma

Gel de dush cu liliac de la Yves Rocher

Crema Normaderm de la VichyDe acestea mi-am amintit acum. Toate mi se par produse foarte bune si o sa le folosesc in continuare. 
Tu ce produse ai folosit dintre acestea? Care sunt preferatele tale ?
Kisses, 

Check Out My Sister's Beauty Fashion Lifestyle Blog

02:32:00

Craciun fericit!

by , in
Dragele mele va doresc un Craciun fericit alaturi de persoanele dragi voua !! Sa aveti parte de multa sanatate , fericire si bucurie din partea mosului .

Classy and pink a intrat intr-o semi-vacanta si sunt sigura ca si voi la fel . 
Va doresc toate cele bune si sa ne reauzim (citim) cu bine!
Va pup si va imbratisez cu drag, 

P.S: Pe data de 28 revin cu anuntarea castigatoarei ultimului giveaway.
16:51:00

Zodia mea - Leu

by , in
Hei dragelor,

Vreau sa va ofer ocazia sa ma cunoasteti mai bine si am gasit o descriere care mi se potriveste foarte bine. In primul rand precizez ca eu nu cred in zodii , nu citesc niciodata horoscopul ca sa stiu cum va fii ziua mea ( nu cred ca x persoane pot sa aiba aceleasi stari sufletesti, intamplari etc) . Cred intr-o oarecare masura in caracteristicile unei zodii si de multe ori se potrivesc ..
Astazi o sa va arat descrierea nativei din zodia mea ( eu sunt leoaica) .

"Fiind considerat inima zodiacului, acest semn zodiacal exprimă bucuria afectuoasă de a trăi, ambiţia, orgoliul şi elevarea. Leul corespunde Soarelui, căci atât zodia cât şi astrul sunt simboluri ale vieţii, sub aspectele sale de căldură, iubire, lumină, strălucire, putere şi aristocraţie radiantă.
Femeia Leu are o natură puternică. Această putere poate uneori să se exercite într-o etalare orizontală şi atunci dă o tipologie realistă, eficace, având o vigoare concretă şi o prezenţă fizică remarcabilă. Dar în alte situaţii ea poate să se exprime într-o anumită tensiune verticală şi atunci face să apară tipologia idealistă, în care puterile luminoase tind să domnească suveran.
În concertul zodiacal, partitura leonină este asemănătoare cu o odă triumfală, radiind ardoare vitală.

Leoaica nu este o floare de seră, este o floare a soarelui. Probabil că este foarte populară, liderul social al grupului ei, domnind ca o regină, cu o căldură dezarmantă şi cu un surâs extraordinar de frumos. Natura este extrem de generoasă cu ea, înzestrând-o cu vivacitate, inteligenţă, graţie, frumuseţe şi senzualitate, cât pentru trei femei şi ceva pe deasupra.
Această femeie este o actriţă excepţională, părând uneori dulce şi inofensivă ca florile exotice. Are o voce şoptită, comportament blând şi amabil şi ochi mari, calzi, care strălucesc încântător. O femeie din această zodie poate părea lină şi calmă ca apa unui lac. Dar nu este deloc timidă şi supusă.
Primul pas care trebuie făcut către această femeie este generozitatea faţă de ea, pe toate planurile. Apoi, este necesară originalitatea şi creativitatea. Pe cei cu texte vulgare sau argotice îi azvârle afară din palat, direct în stradă. Ea este o femeie nobilă! Preferă să fie sincer complimentată, admiră masculinitatea şi deoarece este o femeie solară, iubeşte bărbaţii puternici. Nu este în nici un caz o reprezentată a "sexului slab".
Pe ele, scena şi reflectoarele le transfigurează şi le fascinează de fiecare dată. Îşi aleg un rol în care eroina se poartă aşa cum şi-ar dori ele să se poarte şi au toate şansele să-şi asume apoi rolul respectiv şi să-l joace perfect, cu fiecare inflexiune de voce.
De obicei leoaica este foarte generoasă şi îşi copleşeşte prietenii cu daruri. Iar oamenii au rareori resentimente din cauza ei. Ea poate fi cea mai bună şi mai generoasă dintre femei, plină de compasiune feminină pentru toţi, şi mai ales pentru copii şi pentru cei neajutoraţi şi uitaţi de lume. Fiecare leoaică are însă un tron rezervat prin naştere. Dacă este o solară tipică, este atât de amabilă şi de strălucitoare încât majoritatea oamenilor recunosc bucuroşi evidenţa faptului că este o fiinţă făcută dintr-un alt aluat.
Este inteligentă, puternică, spirituală, capabilă, şi totuşi delicios de feminină. Cu iubire, se poate obţine totul de la femeia felină. Îşi părăseşte periodic tronul ei aurit şi cutreieră jungla ca să vadă ce mai pun la cale celelalte vieţuitoare. Închisă între patru pereţi riscă să i se stingă flacăra interioară.
Femeia solară îşi pune în valoare calităţile, îşi oferă lumii întreaga frumuseţe, face ca tot ceea ce o caracterizează mai minunat să fie evident şi elegant pus în lumină.
Garderoba ei poate fi destul de vastă. Poate arăta splendid în rochii de seară, dar uneori preferă hainele comode. Îi plac croielile elegante şi materialele fine, gusturile ei sunt de obicei desăvârşite, chiar dacă sunt costisitoare.
Este o gazdă excelentă, cucereşte instantaneu, are succes atât la femei cât şi la bărbaţi şi fiecare primeşte în mod egal surâsul ei prietenos şi vivacitatea ei amabilă. Oricine ajunge în apropierea ei îi simte căldura.
Ca mamă, ea revarsă o cascadă de iubire asupra copiilor ei şi îi învăluie cu afecţiune. Se joacă mereu cu copiii, poartă discuţii amicale cu ei, dar în acelaşi timp îi învaţă să se poarte impecabil şi să-i asculte pe adulţi. Într-un fel, îşi tratează copiii ca pe nişte membri alintaţi ai familiei regale, care sunt profund iubiţi, dar de la care aşteaptă să se comporte desăvârşit.
Sunt momente în care leoaica coboară de pe tronul ei aristocratic, transformându-se într-o felină jucăuşă, cu înclinaţie pentru comedie. Ea râde îndelung, în hohote sonore, dar când momentul vesel a trecut, apar din nou vocea satinată şi ţinuta regală.
Leoaica trăieşte viaţa pentru dragoste şi râs. Are darul de a fi centrul atenţiei într-o lume plină de bărbaţi topiţi de admiraţie faţă de ea. Întotdeauna se întorc capete când Leoaica trece cu mersul ei felin. Ea consideră că e firesc ca bărbaţii să o curteze. Încurajează complimentele din partea bărbaţilor şi flirtează uşor şi rafinat, nevoia ei profundă fiind de a fi adorată, de a-şi confirma mereu puterea de seducţie.

Născută sub semnul generozităţii şi nobleţei sentimentelor, leoaica reprezintă desfăşurarea principiului puterii lăuntrice. Ea acordă lumii căldură, lumină şi viaţă, fiind binefăcătoare oricui.
Providenţa o ajută atunci când are nevoie cel mai mult. Porţi noi i se deschid chiar şi atunci când se pare că nu mai există soluţii.
Leoaica este o stăpână a inimii, înzestrată cu putere de dăruire de sine, oferind celorlalţi timpul, lucrurile, cunoaşterea ei, fără a se gândi la ea însăşi. Este intens atrasă de bărbaţi, deşi este indicat uneori să-şi ţină în frâu pentru a nu se pierde în propria-i pasiune.
Femeia Leoaică presupune că toţi ceilalţi au acelaşi simţ al integrităţii ca şi ea şi de aceea are o mare încredere în cei din jur. Are încredere în ea însăşi, este directă în exprimare, extrovertită. Ea ştie perfect ce efect are asupra celorlalţi, şi studiază cu luciditate ce este cel mai bine de făcut pentru a obţine un efect maxim. Însă ea face tot ceea ce consideră că este corect chiar cu riscul opoziţiei celorlalţi, deoarece este fidelă raţiunilor superioare ale inimii, neacceptând compromisul.
Leoaica are o alură maiestuoasă, este puternică şi demnă. O poziţie de autoritate şi putere îi amplifică şi mai mult încrederea în sine, până ce ea pare să strălucească efectiv. Într-o astfel de poziţie, îşi asumă responsabilităţile şi nu lasă nici o pietricică neîntoarsă pentru a justifica încrederea care i se acordă, fiind minunat creatoare şi excelentă organizatoare.
Femeia Leoaică este practică, filosofică şi spirituală. Toate acestea, împreună cu entuziasmul şi inspiraţia, sunt calităţi ce o face capabilă să modeleze opinia publică. Atunci când practică autocontrolul şi este corect informată, devine cea mai puternică, eficientă şi capabilă de abnegaţie femeie din tot zodiacul.
Ea are un curaj uluitor, luptând corect, fără compromis. Atunci când este victorioasă, ea rămâne mărinimoasă, iar dacă este învinsă, devine intangibilă. 
Având convingerea că aproape orice bărbat ar fi fericit să o cunoască, face puţine eforturi pentru a aştepta sau pentru a cuceri pe cineva anume. Abordează un flirt nevinovat, nu tânjeşte după nimeni şi este mulţumită de sine. Îşi cunoaşte puterea naturală ce o are asupra bărbaţilor. Creează o atmosferă de strălucire şi de frumuseţe. Adoră să renunţe la îmbrăcăminte, şi o face cu mişcări feline şi voluptuoase, fără grabă, oferind cu generozitate imaginea ei aurie, frumoasă, atrăgătoare, în posturi dominatoare, minunat expusă privirii şi atingerii.

Preferă preludiile lungi, zilele şi nopţile prelungite de dragoste. Nu este o femeie grăbită deşi este pasională. Preferă bărbaţii tineri, plini de vitalitate, de răbdare, control şi intensitate, şi mai ales bărbaţii pricepuţi în arta şi ştiinţa amorului, care cunosc tainele mângâierii, sărutului şi muşcăturilor senzuale. Ea însăşi este o adevărată iniţiatoare în tainele amorului, meritând pe deplin adoraţia şi admiraţia celor care se bucură de graţia ei.
Femeia Leu trece uşor de la cea mai liniştită activitate la preludiu. Savurează totul fără grabă, are pielea spatelui foarte sensibilă, mai ales în jurul coloanei. Cel mai intens afrodiziac pentru ea este iubirea ardentă, complimentele şi adoraţia sincere, rafinamentul şi francheţea bărbatului, fiind mai ales încântată de efectul şi încântarea pe care le produce asupra lui. O leoaică intens incitată se recunoaşte după căldura intensă pe care o degajă corporal, tenta trandafirie a pielii, o desfăşurare amoroasă pasională şi prelungă. Efectele amoroase vizuale (filme, fotografii, bărbaţii atractivi şi solari) îi trezesc senzualitatea. Are un control natural asupra trăirilor sexuale cu un efect amoros maxim asupra celuilalt.

Ce îi învaţă pe ceilalţi: iubirea este extaz.
Ce învaţă de la ceilalţi: iubirea este umilinţă. " Sursa 
 Vi se pare ca mi se potriveste ? :)) Mai sunt fete in zodia leu care imi citesc blogul? 
Kisses, 

07:10:00

Surprize, Surprize

by , in
Hello my sweeties,

M-am gandit sa impartasesc cu voi bucuriile pe care le-am avut in aceasta perioada.. Ieri am primit un cadou foarte dragut de la Jully with Love , am purtat pentru prima data lentile de contact (verzi) si am mai primit 2 produse pe care mi le doream foarte tare .
Cadoul de la Jully (a fost foarte frumos impachetat) 
- o carte cute
- 3 oje , Elf , Farmasi si Flormar
- Cutia cu bombonele (unt de corp) 
- O felicitare semnata de ea
Iti multumesc pentru ca te-ai gandit si la mine , a fost o surpriza foarte frumoasa. 

V-am aratat  deja ce am primit de la My Secret Santa asa ca astazi va arat si ce am oferit. Am avut parte de o coincidenta fericita si a trebuit sa ii ofer cadoul lui Toxic Cupcake. Nu va imaginati cat radeam cand vorbeam cu ea despre care ce am cumparat ..cui trebuie sa oferim . Chiar ii aratasem din lucrurile cumparate insa ea stia ca e pentru o alta fata si era ingrijorata de ce va primi ea. Spre norocul meu  , am aflat ce ii place fara sa ii dau ei de banuit. 
Si cadoul oferit de mine : 
- o super oglinda ( o am si eu si imi place foarte mult )
- lotiune de corp cu vanilie si lamaie ( ii place si vanilia si lamaia)
- ulei de corp Johnson's baby ( stiam ca foloseste) 
- un gel de dush pentru peeling
- o crema de maini 
- un deo spray 
- O oja Sparitual , una Crackle si inca una Chissa pe care i-am trimis-o pentru ca e albastra
- un fard crema pentru ochi 
- un DVD cu Stand up comedy 
- o scrisorica


Ce spuneti de cadouri ?  
Voua ce v-a adus Mosul pana acum?
Kisses, 

14:29:00

Castiga un pulover cute !

by , in
Asta este ultimul Giveaway din acest an! Sper sa va placa cadoul si sa va inscrieti cat mai multe.
Premiul :
Sponsorul acestui concurs este www.ligo.ro , un magazin cu haine pe gustul meu . Daca doriti ceva de la ei , transportul este gratuit.  

Reguli :
Sa ma urmaresti prin GFC
Sa dai like paginilor de facebook Classy and pink si Ligo
Sa dai share acestui concurs

~Giveawayul se incheie pe 27 decembrie~
00:11:00

Cadouri si ganduri de Decembrie..

by , in
Buna dragele mele ,

Luna aceasta am vrut sa va fac multe surprize si vreau sa cred ca am reusit . Blogul si cititoarele mele sunt foarte importante pentru mine si de aceea ma stradui cat pot de mult pentru ele .
Totusi , simt nevoia sa scriu acest articol si sa va spun cate ceva despre giveawayuri si blog.. Stiu ca in ultimul timp nu prea am postat continut ci doar concursuri insa asta am planificat pentru luna decembrie . Pentru mine august si decembrie sunt lunile cadourilor deoarece atunci primesc (si daruiesc) cele mai multe . Imi place foarte tare sa fac oamenii fericiti si stiu ca am reusit asta din frumoasele mailuri pe care mi le trimit unele dintre castigatoare .
Am observat ca anumite bloggerite ma judeca pentru asta . Nu inteleg de ce. E blogul meu , fac ce vreau cu el. Scriu despre orice am eu chef . Trimit mailuri pentru sponsorizari sau accept sponsorizari dupa bunul meu plac. Pe mine nu ma intereseaza continutul altor bloguri si nici nu o sa ma intereseze , nu inteleg de ce unii oameni nu isi vad de viata lor . ( Nu intru in mai multe detalii pe tema asta deoarece o sa vedeti cat de rea pot sa fiu )
Acum legat de "followers" , eu chiar stiu ca sunt multi care intra pe blog doar pentru un anumit giveaway , cred ca asta se intampla pe majoritatea blogurilor (sa nu zic toate ) . Insa daca din cei intrati doar pentru un giveaway , un sfert raman si ma citesc in continuare eu sunt foarte fericita..  Inseamna ca totusi blogul meu nu a trecut neobservat. Pana si faptul ca le deranjeaza pe atat de multe persoane blogul meu inseamna ceva. NU am trecut neobservata prin blogosfera.
Momentan am foarte multe reviewuri , outfituri si lookuri de facut si postat si dupa Sarbatori o sa ma apuc de ele . Le-am tot amanat din cauza ca mereu intervenea cate ceva  .
Acum sunt acasa pentru 3 saptamani, o sa petrec ceva timp si cu fratele meu . Va multumesc tuturor pentru urari insa Sarbatorile astea nu o sa fiu atat de fericita ca in alte dati.. E primul Craciun cand sunt aproape singura si sunt trista din mai multe cauze..
Acestea fiind spuse , va urez spor la curatenie , gatit si impodobit!! Pe mine ma asteapta o saptamana plina din acest punct de vedere.

* Astazi voi posta ultimul giveaway din luna aceasta , succes sa aveti!
Kisses,
14:28:00

Castigatoare Vouchere Avon

by , in
Daca esti printre cele 10 fete care au castigat voucher Avon o sa primesti un mail cu un voucher si o brosura Avon . 
Poti sa iti alegi produse de minim 100 lei pentru a primi reducerea de 20% + transport gratuit . Produsele din campaniile sociale nu au reducere . 
Coletele vor fi trimise prin Posta Romana . 
Voucherele se pot folosi pana la sfarsitul lunii ianuarie . 
Daca aveti nelamuriri va rog contactati-o pe Adriana la adresa de email avon_adria@yahoo.com . 
Kisses, 

Post Top Ad