Post Top Ad

Cadouri si ganduri de Decembrie..

Buna dragele mele ,

Luna aceasta am vrut sa va fac multe surprize si vreau sa cred ca am reusit . Blogul si cititoarele mele sunt foarte importante pentru mine si de aceea ma stradui cat pot de mult pentru ele .
Totusi , simt nevoia sa scriu acest articol si sa va spun cate ceva despre giveawayuri si blog.. Stiu ca in ultimul timp nu prea am postat continut ci doar concursuri insa asta am planificat pentru luna decembrie . Pentru mine august si decembrie sunt lunile cadourilor deoarece atunci primesc (si daruiesc) cele mai multe . Imi place foarte tare sa fac oamenii fericiti si stiu ca am reusit asta din frumoasele mailuri pe care mi le trimit unele dintre castigatoare .
Am observat ca anumite bloggerite ma judeca pentru asta . Nu inteleg de ce. E blogul meu , fac ce vreau cu el. Scriu despre orice am eu chef . Trimit mailuri pentru sponsorizari sau accept sponsorizari dupa bunul meu plac. Pe mine nu ma intereseaza continutul altor bloguri si nici nu o sa ma intereseze , nu inteleg de ce unii oameni nu isi vad de viata lor . ( Nu intru in mai multe detalii pe tema asta deoarece o sa vedeti cat de rea pot sa fiu )
Acum legat de "followers" , eu chiar stiu ca sunt multi care intra pe blog doar pentru un anumit giveaway , cred ca asta se intampla pe majoritatea blogurilor (sa nu zic toate ) . Insa daca din cei intrati doar pentru un giveaway , un sfert raman si ma citesc in continuare eu sunt foarte fericita..  Inseamna ca totusi blogul meu nu a trecut neobservat. Pana si faptul ca le deranjeaza pe atat de multe persoane blogul meu inseamna ceva. NU am trecut neobservata prin blogosfera.
Momentan am foarte multe reviewuri , outfituri si lookuri de facut si postat si dupa Sarbatori o sa ma apuc de ele . Le-am tot amanat din cauza ca mereu intervenea cate ceva  .
Acum sunt acasa pentru 3 saptamani, o sa petrec ceva timp si cu fratele meu . Va multumesc tuturor pentru urari insa Sarbatorile astea nu o sa fiu atat de fericita ca in alte dati.. E primul Craciun cand sunt aproape singura si sunt trista din mai multe cauze..
Acestea fiind spuse , va urez spor la curatenie , gatit si impodobit!! Pe mine ma asteapta o saptamana plina din acest punct de vedere.

* Astazi voi posta ultimul giveaway din luna aceasta , succes sa aveti!
Kisses,

No comments:

Post a Comment

Post Top Ad