Post Top Ad

Sweet memories♥

Daca imi urmariti pagina de Facebook stiti deja ca am fost in acest weekend in Turda la Dia ♥  . Am profitat de ocazie si am mers cu ea sa vizitam Salina , Cheile Turzii si orasul . Sunt atat de placut surprinsa de ce am gasit acolo!! La Salina a fost foarte interesant , va pun si poze sa vedeti si voi, iar in Cheile Turzii peisajele sunt absolut superbe ... A trecut extrem de repede weekendul .
Cand am "intrat" in blogosfera nu ma gandeam ca o sa cunosc alta bloggerita vreodata ( Dia mi-a marturisit ca si ea simtea la fel ) insa ma simt norocoasa ca am intalnit-o pe ea, e o persoana extrem de buna , prietenoasa, amuzanta si frumoasa . Am stat ieri si am povestit pana la 7 dimineata , am impartasit parerile pe care ni le-am format una despre cealalta , am mai povestit si lucruri personale etc.. Nici nu ne-am dat seama cand a trecut timpul! Defapt in fiecare zi ni se parea ca timpul zboara, chiar spuneam amandoua ca ne simtit ca dupa o vacanta foarte frumoasa si relaxanta si azi eram triste ca revenim la "real life"  . Cred ca v-ati dat seama deja cat de draga imi e!
Vreau sa ii multumesc si Ancutei, sora Dianei , pentru ca ne-a gatit si a avut grija sa ajungem la timp pe unde trebuia sa mergem. La fel ca sora ei , si ea e o draguta  . Prietenul Dianei ne-a dus sa vedem Cheile Turzii . Toti au fost foarte draguti cu mine.
Ieri imi spunea ca ea se astepta sa fiu mai formala si nu atat de degajata , prietenoasa si draguta (si rea :D ) .
Pun multe poze, poate sunteti si voi curioase sa vedeti. Cu noi doua nu avem poze in care sa fi iesit amandoua bine asa ca pun putine :
 (Am iesit suuuper ciudat)

Stiu ca pozele nu sunt cele mai reusite insa pastreaza amintiri frumoase . Am avut un weekend relaxant care m-a incarcat cu bucurie si energie. ♥
Va pup ,

No comments:

Post a Comment

Post Top Ad