Post Top Ad

Review : Gel de dus cu antioxidanti din extracte de goji si rodii

Am primit acest gel de dus prin luna septembrie si pentru ca nu vreau sa scriu despre un produs pana nu-l incerc macar o luna ( ca sa nu ma injurati daca cumva incercati produsul si nu e cum am spus ) abia acum ii fac review. Gelul de dus face parte din gama antioxidanta - goji si rodie de la Anian si l-am primit pentru testare alaturi de laptele de corp din aceeasi gama .

Descrierea oficiala :
ANIAN Gel de dus cu antioxidanti din extracte de goji si rodii
Extractele din goji si rodii au proprietati antioxidante care combat semnele de imbatranire provocate de efectele radicalilor liberi asupra pielii. Veti simti beneficiile nutritive ale fructelor rosii care, cu vitaminele si polizaharidele lor, va ingrijesc si hranesc pielea.
Mod de folosire: Aplicati pe pielea umeda, masand usor cu mainile sau cu un burete. Limpeziti cu apa din abundenta.
Testat dermatologic.
Termen de valabilitate: 12 luni de la deschidere.
Cantitate: 750 ml.

Descrierea mea :
Eu il vad ca pe un gel de dus pentru familie deoarece este o cantitate considerabila (750 ml) , pentru mine singura e cam prea mult . Nu pot sa va spun daca combate semnele de imbatranire a pielii deoarece vreau sa cred ca nu e cazul inca. 
In primul rand m-a cucerit culoarea lui, un roz foarte placut, iar apoi mirosul subtil si dulce pe care il are. Daca nu imi place mirosul unui produs , nu il pot folosi oricat m-as stradui .
Eu de obicei pun o cantitate considerabila de gel de dus pentru ca imi place spuma pe care o face insa din acest gel de dus nu e nevoie sa pui mult deoarece face spuma multa . De asemenea nu usca pielea , nu stiu daca o hidrateaza foarte tare insa eu am o senzatie foarte placuta dupa dus , raman cu un parfum subtil placut si cu o piele catifelata .
Pretul produsului zic ca este foarte convenabil , 22 de lei pentru 750 ml de gel de dus . Stiu ca sunt si in Spania produse Anian asa ca o sa ii recomand mamei mele , cred ca ea o sa fie incantata de el deoarece ea are nevoie de hidratare mai mult decat mine . 
Swatch :

Ingrediente :

Voi ati incercat produse Anian ? Daca nu , o a aveti ocazia deoarece va pregatesc o surpriza .
Va pup,

* acest produs este primit pentru testare din partea celor de la www.triodeluxe.ro


No comments:

Post a Comment

Post Top Ad