Post Top Ad

Review:Mascara Astor Big & Beautiful Boom

In urma cu ceva timp am castigat la concursul Astor un rimel Big&Beautiful Boom asa ca m-am gandit sa ii fac un review sa vedeti si voi ce poate sa faca . Zilele trecute am vazut ca a aparut si in Dm la 29 -30 lei .


Rimelul contine 12 ml , e destul de mare iar periuta e deasa si mare , nu prea vad cum o pot folosi fetele cu ochii mici .
Imi place foarte tare ambalajul auriu si forma pe care o are , arata tare dragut in gentuta mea de cosmetice. Mie chiar imi plac periutele mari insa asta parca e putin prea mare dar compenseaza prin faptul ca perii sunt desi. 
Imi place la acest rimel faptul ca nu imi incarca genele si nici nu mi le lipeste desi aplic destul de mult ( nu exagerez) . Alt lucru care ma incanta e ca nu se ia rimelul pe arcada , am patit cu foarte multe rimeluri asta. Credca e din cauza ca se usca repede pe gene.
Va spun sincer ca nu e rimelul meu preferat insa e un rimel bun care are mai multe plusuri decat minusuri . Depinde de asteptarile voastre. 
Diferenta dintre ochiul fara mascara si cel cu mascara :


Dupa cum vedeti arata destul de bine , indeajuns cat sa va faceti o parere despre el . Cei de la Astor nu mai dau la concurs acest rimel insa puteti castiga zilnic alte premii interesante aici . 
Voi sunteti curioase sa il incercati ? 
Va pup , 

No comments:

Post a Comment

Post Top Ad