Post Top Ad

Review: Rebirth Mask de la Oyster

Buna dragelor ,

Astazi am decis ca fac un review la masca de par reconstructoare de la Oyster - o gama profesionala pentru par care se gaseste in saloane. Masca am primit-o de la Divahair in urma cu o luna pentru a o testa si a-mi scrie parerea despre ea . 
Parul meu este foarte pretentios si dificil . Imi cumparasem un balsam de la Syoss ( m-a atras strategia lor de marketing ) insa balsamul zace in dulap deoarece nu ma incanta cu nimic , nu-mi descurca parul cum ar trebui si nu il lasa fin si matasos.
Cand am primit masca , primul lucru pe care l-am facut a fost sa o miros . Are un parfum foarte placut - parca are o tenta din parfumurile pentru barbati  ceea ce mie imi place .


Descrierea oficiala :
Third step of hair recoup and reconstruction, this masque has an acidifying action that consolidates the hair structure, making the cuticle compact. In this way, hair looks thicker and shiny. Keratin, a principal constituent of hair structure, gives to damaged and fragile hair a new vigor, performing a structural recoup. Ayurveda Mix, a complex traced to traditional Indian wellbeing practices with Sesame, Olive Oil, Henna, Bacopa monnieri and Melia Azadirachta, revitalizes and endows energy. USE: Apply a big drop on hair. Spread along the entire length and at the ends. Massage from the roots towards the ends to favor sealing of cuticle. Comb. Leave on for 2 - 3 minutes, then rinse. Best when used with the products of the REBIRTH line.

Descrierea mea :
Eu nu am avut si celalalte doua produse care trebuiau folosite inainte mastii insa masca are rezultate excelente si singura. Deoarece am dermatita eu ma spal cu un sampon special , apoi cu un sampon normal iar parul mereu imi ramanea aspru si incalcit . Cand am aplicat pentru prima data masca in timp ce clateam simteam cum parul meu e moale , fin si descalcit si am ramas placut surprinsa. Mi-am uscat parul , apoi l-am pieptanat si eram foarte incantata ca nu mai aveam ce descalci . 
Referitor la calitatea mastii de a reconstrui firul de par , nu stiu ce sa spun. Eu am par vopsit deci e afectat insa nu pot sa spun ca masca aceasta a facut minuni si dintr-o data parul meu e sanatos. Probabil in timp are efectul asta ( impreuna cu celalalte produse din gama Oyster) . 
Cand folosesti masca te simti exact ca la coafor ( unul fancy ) deoarece parul se simte extrem de rasfatat . E clar o diferenta intre aceasta masca si cele pe care le-am folosit pana acum (Kallos Garnier, Syoss ) . Chiar e cea mai buna masca pe care am folosit-o pana acum. Imi place ca trebuie sa stau cu ea 2 - 3 minute , uneori stateam chiar un minut si avea rezultate . Eu detest sa stau cu o masca 10-15-20 minute apoi sa o limpezesc. Pur si simplu nu am rabdare. 
O cantitate mica de produs iti ajunge pentru tot parul , iar parul meu este foarte lung. Eu am masca de 200 ml si intr-o luna s-a consumat putin mai mult din jumatatea cantitatii .
Are o consistenta foarte fina , ceva intre gel si crema fluida - se intinde usor pe par . 
Singurul meu regret este ca nu o sa o mai pot achizitiona deoarece se afla doar in saloane , totusi stiu ca masca de 200 ml costa 48,16 lei la distribuitor .

Stiu ca mai am cateva "colege" bloggerite care au incercat produse Oyser. Voi ce parere aveti despre ele ? 
Va pup,
Check Out My Sister's Beauty Fashion Lifestyle Blog

No comments:

Post a Comment

Post Top Ad