Post Top Ad

Haul & Swatches Elf

Cei de la Elf Uk au avut reduceri de 50% la toate produsele asa ca am profitat si mi-am comandat si eu cateva produse fiind curioasa de calitatea lor. In legatura cu produsele E.L.F parerile sunt impartite , unora le displac , altora le plac foarte mult. Pretul lor este relativ mic insa eu sunt de parere ca unele produse nu merita.
Ce iubesc eu de la ei sunt Luciurile de Buze Hipershine ( asta e motivul pentru care dau si la giveaway ) . Au un gust dulce , nu sunt foarte pigmentate , rezistenta medie pe buze , unele usor lipicioase (asta nu-mi place) .
Eu am 3 :


Nuantele Vixen , Flirt si Bubble Gum .
Pret: 8 lei .

Alt produs despre care pana de curand am citit doar reviewuri pozitive este Primeul pentru ochi Elf . Mi l-am dorit mult si l-am primit cadou de ziua mea. La inceput mi-a placut ca se vedeau culorile mai bine , insa nu prea il folosesc.. Nu e ceea ce vroiam . Nu o sa il mai cumpar.


Pret : 8 lei .

Mi-am mai luat 2 conceleare de la ei despre care nu am inca nici o parere , le-am folosit foarte putin .Pret 8 lei . Nici pe asta nu il mai cumpar vreodata.


Fardurile Brightening Eye Color  - O MAREE dezamagire.  In primul rand nu arata deloc ca pe site, am facut si un colaj ca sa va arat asta :
Culorile sunt sidefate  , plina de particule de sclipici. Nu imi plac absolut deloc.

Sunt destul de pigmentate  ( ma dadusem cu crema inainte si am pus o cantitate mare de fard ) .
Pret : 8 lei

Clarifying Pressed Powder - Nu as lasa pe nimeni sa o foloseasca. Parca e praf . Nu imi place absolut deloc .

Pret - 8 lei .

Cream Eyeliner - arata foarte bine pe ochi insa se usca repede. Al meu deja s-a uscat si nu l-am folosit foarte mult. Am pus putina crema in el. Ma asteptam sa fie mai calitativ.

Pret : aprox 18 lei
Eu nu mai gasesc aplicatorul de la el iar cu cel din gama essentials se aplica foarte urat.

Batonul All Over Color Stick - un produs absolut inutil. Ar vrea sa fie un 3 in 1 pentru fata , ochi si buze dar esuazeaza la toate. Are multe particule de sclipici deci pe fata arata urat . Pentru ochi si buze mi se pare inutil .

Pret 8 lei . Nu , nu o sa il recumpar .

Elf Professional Travel Kit - Professional?? Really ?? . NU , nu mi se pare.  Sunt niste pensule mediocre , pensula pentru pudra e mult prea mica , nu imi plac perii la ea. Nu prea le-am folosit .

Pensulele sunt foarte mici! Uitati o comparatie cu pensula F 80 de la Sigma (pe care o ador! :X )


Pret : aprox 25 lei .
Am avut mult mai multe produse de la ei insa le-am dat . Nu imi plac si nici nu o sa mai cumpar vreodata de la ei . Or fi si produse bune , nu zic nu .. insa cele folosite de mine imi displac.
Voi ce experiente aveti cu ELF?
Va pup ,


No comments:

Post a Comment

Post Top Ad