Post Top Ad

Review : Lotiune Tonica Nivea

In urma cu 2 luni mi-am cumparat lotinea tonica Nivea pentru ten normal si mixt (desi eu am tenul gras) . Nu eram multumita in totalitate de vechea mea lotiune asa ca am zis sa ii dau o sansa celei de la Nivea  .


Descriere oficiala :
Nivea Visage Lotiune Tonica imbogatita cu extract de Lotus si vitamine curata in profunzime tenul normal si mixt intr-un mod delicat dar eficient:
  • Pielea este optim hidratata , pastrandu-si echilibrul natural
  • Formula revigoranta vitalizeaza tenul
Rezultatul : Tenul este curatat in profunzime si vitalizat, lasand o senzatie placuta de improspatare.

Descrierea mea :
Imi place faptul ca descrierea oficiala nu ne ofera prea multe asteptari de la aceasta lotiune [Glumesc! :)) ] .
Intr-adevar , lotiunea chiar curata in profunzime , curatind tenul de impuritati si sebum. Tenul meu este gras deci nu ma asteptam ca aceasta lotiune sa imi fie atat de buna deoarece pe ambalaj este precizat "ten normal si mixt" . Imi simt pielea mai fina si mai hidratata dupa ce imi curat fata cu aceasta lotiune si din aceasta cauza  uitam uneori sa ma dau si cu crema . Parfumul ei este subtil si placut [ la inceput nu stiam ce miroase asa frumos dupa ce ma curatam cu lotiunea] .
Multe lotiuni tonice iti lasa fata "lipicioasa" insa aceasta nu .  O folosesc de doua luni aproape zilnic si am consumat doar jumatate din cantitate , deci tine mult.
Totusi am vazut ca are la ingrediente si alcool , ceea ce imi displace. Desi eu am ten sensibil nu m-am iritat de la ea si nici nu am avut reactii adverse insa nu stiu cum se comporta pe alt ten sensibil.

Pretul este aproximativ 20 lei . Nu mai stiu sigur . Am insa o dilema , pe siteul celor de la Nivea nu am gasit-o la lotiuni tonice iar pe lotiunea mea scrie in germana.
Voi ce lotiuni tonice folositi ?
Va pup ,

P.S : Nu uitati sa va inscrieti la giveaway-uri! Cel de pe facebook se incheie astazi iar cel Elf maine. Mai verificati si pagina mea de Facebook. Am dat si acolo 3 premii pana acum.

No comments:

Post a Comment

Post Top Ad