Post Top Ad

Sweet cocktails for the Ladies!


Eu ador cocktailurile , de toate culorile , alcoolice, nealcoolice dar mai ales ador cocktailurile dulci. O seara cu prietenele mele la un cocktail , o poveste si o comedie e o seara perfecta asa ca m-am gandit sa va arat cateva retete simple de cocktailuri care pot fi facute de catre oricine .

Cocktail Shirley Temple

Ingrediente Cocktail Shirley Temple
5 ml sirop grenadine
Sprite (o cutie)
Cuburi de gheata
Mod de preparare : Se pun intr-un pahar cateva cuburi de gheata peste care se adauga siropul grenadine apoi doza de sprite . Se decoreaza cu o cireasa confiata .
Cocktail sex on the beach
Ingrediente  Cocktail sex on the beach
30 ml vodka
20 ml lichior de piersici
5 ml sirop grenadine
50 ml suc de portocale
50 ml suc de piersici
50 ml suc de ananas
Cuburi de gheata
    Se pun toate ingredientele intr-un shaker si se agita bine pana se topesc cuburile de gheata. Se toarna continutul intr-un pahar si se decoreaza cu o felie de portocala sau ananas.

Cocktail Afterglow
120 ml suc de portocale
120 ml suc de ananas
30 ml de grenadine
Cuburi de gheata
Se pun toate ingredientele intr-un shaker si se agita bine pana se topesc cuburile de gheata. Se toarna continutul intr-un pahar si se decoreaza cu o felie de portocala sau ananas

Cocktail Cosmopolitan
25 ml vodka
25 ml triplu sec
5 ml grenadine
Jumatate de lime
Cuburi de gheata
Adaugam intr-un shaker 3-4 cuburi de gheata, vodca, triplu sec, grenadine sirop si jumatate de lime stoarsa, agitam bine apoi turnam intr-un pahar pe care il decoram cu o jumatate de lime.

Cocktail Blue Hawaian
30 ml rom
20 ml lichior (sirop) de cocos
5 ml lichior blue curacao
200 ml suc de ananas
Cuburi de gheata
Se pun toate ingredientele intr-un shaker si se agita bine pana se topesc cuburile de gheata. Se toarna continutul intr-un pahar si se decoreaza cu o felie de portocala sau ananas si bineinteles cu un pai colorat.

Cocktail Mojito
50 ml rom alb
1 lime
10 frunze de mente
2 lingurite zahar brun
Apa mineral
Gheata pisata

Se taie limeul in 8 cubulete si se pun in paharul de cocktail apoi se adauga 2 lingurite de zahar brun , Frunze de mente si se storc in pahar. Punem romul si gheata pisata apoi apa minerala. Pentru décor se pot folosi Frunze de menta si o felie de lime

Cocktail Coconut Kiss
5 ml grenadine sirop
5 ml sirop de cocos
Suc de portocale
Cuburi de gheata

Se pun in pahar cuburi de gheata apoi se adauga siropul de cocos si se toarna usor sucul de portocale. La sfarsit se adauga siropul grenadine , turnat foarte usor. Siropul grenadine se va lasa formand un cocktail in 2 culori. Se decoreaza cu o felie de portocala , pai colorat, umbreluta.


Cocktail  Safe Sex
5-10 ml grenadine sirop
Suc natural de piersici  si de portocale
Cuburi de gheata

Peste cuburile de gheata se adauga siropul grenadine apoi peste el turnam usor sucul de piersici si la final sucul de portocale . Se decoreaza cu o felie de portocala  sau o cireasa si un pai colorat.

 Bacardi Cocktail
Ingrediente
 rom alb,
 zeama de lamaie,
 sirop de grenadine 
 sirop de zahar


Care cocktailuri sunt preferatele voastre? 
Sper ca v-am facut "pofta" de un cocktail!
Va pup,


No comments:

Post a Comment

Post Top Ad