Post Top Ad

Unde-i coafura? Nu-i coafura.

A trecut si nunta cu oboseala aferenta ei..  Sa va spun ce mi s-a intamplat. Vineri am adormit pe la 3 dimineata si la 7 jumatate trebuia sa ma trezesc deoarece la 8 jumatate aveam programare la coafor. Nu m-am trezit decat la 9 40 fiindca nu am auzit ceasul . Eu la 11 trebuia sa fiu la microbuz [ nunta a fost intr-un judet alaturat] . Am fost nevoita sa fac totul la viteza , dush , imbracat , machiat si coafat. Nu stiam ce sa-mi fac intr-un timp atat de scurt. Am incercat sa-l indrept insa nu aveam timp sa il indrept cum trebuie . L-am lasat desfacut apoi l-am impletit pana acolo si iar desfacut. Toate doamnele si domnisoarele erau coafate numai eu nu . Spre surpriza mea o verisoara mi-a zis ca mi-am aranjat frumos parul [mi-e ondulat putin] . Cred ca a fost ea prea draguta ;)) . Machiajul a fost f simplu si natural .
I-am zis unui baiat ce mi s-a intamplat de dimineata si el a zis " Pai mai bine ca nu te-ai dus la coafor, dadeai si bani si dupa dormeai cu el aranjat si se strica. Ai facut economie" . Mi s-a parut amuzanta perspectiva din care vedea el lucrurile .
Asa am vrut sa imi fac parul :

Am o intrebare , ce pudra pentru fata folositi? Eu nu mai folosesc de ceva timp pentru ca nu a reactionat bine tenul meu la ea. Daca aveti ten mai problematic si ati gasit ceva sa fie bun spuneti-mi si mie !
Va pup ,

No comments:

Post a Comment

Post Top Ad