Post Top Ad

Review : Lotiune pentru tratarea unghiilor - Farmec

Zilele trecute a intrebat o fata despre tratamente pentru intarirea unghiilor . I-am raspuns ca eu folosesc o lotiune de la Farmec . Eu niciodata nu mi-am putut lasa unghiutele mari si frumoase deoarece se rupeau mereu. Aveam unghiile foarte subtiri care se si exfoliau  asa ca era necesar sa le tin scurte. Anul trecut in timp ce imi cautam o oja am dat peste Lotiunea pentru tratarea unghiilor cu vitamina B5 de la Farmec . Costa in jur de 5-6 lei asa ca am luat-o deoarece nu aveam nimic de pierdut.
M-am dat cu ea asa cum recomanda ei , zilnic in prima saptamana si dupa de 2 , 3 ori pe saptamana. Pentru mine a functionat, unghiile imi sunt cu mult mai rezistente , nu le mai tin foarte scurte dupa cum puteti vedea si in pozele cu manichiuri, insa la inceput se mai rupeau. Acum nu mai am problema asta.
Daca nu o folosesc o luna simt diferenta  asa ca I’m kinda addicted to it.
Ei o recomanda pentru intarirea si revitalizarea unghiilor si sincer isi face foarte bine treaba.  Tot ei ne recomanda sa ne protejam cuticulele cu un ulei insa sincer eu nu le-am protejat insa daca cumva ai rana o sa te usture putin si oricum iti usca cuticulele. Eu folosesc mereu o crema dupa ce ma dau cu ea. Solutia este lichida si intra repede in unghii deci nu trebuie sa asteptati mult.
Ah , si sa nu uit , eu uneori imi mai intaresc unghiile si asa : incalzesc putin ulei de masline [insa nu tare ca sa nu ma ard!!] si stau cu unghiile in el cam 5-10 minute. Iti intareste unghiile si iti ofera un luciu foarte frumos.
Sper ca v-am ajutat macar putin! Voi ce folositi pentru intarirea unghiilor?
Va pup ,
Laura M.

Pentru ca e primul meu review e posibil sa nu fie asa cum ar trebui deci daca ceva nu e ok va rog sa imi spuneti. :)

No comments:

Post a Comment

Post Top Ad