Post Top Ad

Bloggerita din mine .

Hello ,
Nu ma pricep la introduceri , nici la postari dar am fost convinsa de Iulia C sa imi fac un blog. Si uite ca e 4:31 si de jumatate de ora fac pauza de la contabilitate pentru a intra in randul bloggerilor. Si ma incanta . Sunt curioasa de unde o sa am atata inspiratie pentru posturi noi sau daca o sa fiu "citita" de cineva . Sunt destul de spontana deci ar cam trebui sa mearga ..
De o luna , doua urmaresc din "umbra" mai multe bloguri ale unor fete tare dragute.. Dar nu am comentat . Nu gaseam rostul comentariului . Doar pe blogul Iuliei m-am "bagat" in seama .. Ciudat cum am ajuns pe blogul ei . Nu imi amintesc. Stiu ca avem o cunostinta comuna insa nu cred ca are legatura. Dar mi-a placut si am intrat sa ii citesc postarile.
Inca nu m-am hotarat care o sa fie tema blogului meu . Probabil viata mea , gandurile mele . convingerile mele , experiente placute si neplacute , sfaturi , nelamuriri , iubire , dieta , oameni , prieteni , copilarie , maturitate ...
Imi plac oamenii directi si frumosi . Si cand spun "frumosi" nu ma refer la exterior deoarece nici eu nu sunt perfecta. Sunt un o persoana foartee dificila , vulcanica dar copilaroasa si draguta. In ultimul timp nu inteleg de ce trebuie sa fiu draguta cu anumiti oameni care nu-mi plac. De ce? Prietena mea cea mai buna spune ca sunt prea draguta si prea buna cu oamenii. Eu nu cred asta . Sunt doar cu bun simt .
Ah , si sa nu uit mai nou sunt fan Minnie Mouse :) . She's lovely :) .
Cam atat .. Ma intorc la contabilitate [extraordinar cat se poate invata in seara dinaintea examenului , chiar si fara MemoPlus :)) ] .
Va pup si va astept cu drag!
Laura M.

2 comments:

  1. Bun venit in "blogosfera" - asta'i salutul care cica se practica pentru prima postare... Eu as zice Spor la treaba, sa curga inspiratia si sa te citeasca lumea multa!

    ReplyDelete
  2. Multumesc Paula >:D< :* Nu stiam ca ai si tu blog :)

    ReplyDelete

Post Top Ad